GUNACTION

Fra fans til fans

GunAction som er skabt af Arsenal Denmark, er et must for alle danske Arsenal-tilhængere. GunAction er skrevet af Arsenal-fans for Arsenal-fans og er uafhængigt af Arsenal F.C.

Du kan læse de seneste udgaver af GunAction online her – kvit og frit:

Hvis du ikke har modtaget din GunAction – så læs mere her

 

Hvad handler GunAction om?

GunAction udkommer 4 gange pr. sæson og er normalt på ca. 60 sider i A4-format, rigt illustreret og i flotte farver. Det er det eneste Arsenal-organ, der udelukkende er skrevet på dansk.

Der bliver ikke lagt fingre imellem, hvis der er grund til kritik af holdet og klubben, men der lægges vægt på, at bladet fremstår både seriøst og på saglige grundlag.

Bladet går i dybden med aktuelle problemstillinger og der berettes generelt om alt, hvad der foregår i og omkring klubben.

Hvert nummer indeholder bl.a. aktuelle eksklusive interviews med spillere, fans og andre med tilknytning til klubben, og herudover består bladet af faste elementer som klummer, medlemsfokus, kampreferater, nyt fra reserve- og ungdomshold samt statistiske oplysninger.
Der berettes endvidere om historiske kampe samt legendariske spillere og managere.

Men GunAction er også medlemmernes blad. Du kan læse om arrangementer i fanklubben, og der er jævnligt spændende rejsebeskrivelser fra medlemmer, der har oplevet Arsenal live.

Endelig indeholder bladet gode tilbud på rejser, Arsenal-merchandise, bøger mm.

Tidligere GunAction-udgivelser

 


Indkøbskurv