BILLETBESTILLING

Som medlem af Arsenal Denmark har du mulighed for at
købe billetter til Arsenals kampe direkte gennem fanklubben.

I Arsenal Denmark råder vi over et begrænset antal billetter til hver af Arsenals hjemmekampe i såvel Premier League som diverse cup-turneringer.

Vi kan derimod desværre ikke skaffe billetter til Arsenals udekampe.

Vi fordeler billetterne efter ”først-til-mølle”-princippet og du skal være medlem af fanklubben for at kunne købe billet. Hvis du ikke allerede er medlem af fanklubben kan du læse mere om medlemsfordele og indmeldelse her.

Som medlem af Arsenal Denmark har du mulighed for at købe 1 billet til hver hjemmekamp, dog højst 5 billetter pr. sæson. Endvidere må højst 3 af disse 5 billetter være til hjemmekampe i Premier League.

Bemærk at billetter købt gennem Arsenal Denmark er personlige og kun må benyttes af det medlem, som har købt billetten. Det er IKKE tilladt at overdrage en billet til en anden person uden skriftlig tilladelse fra Arsenal Denmark.

Du kan finde datoer og spilletidspunkter for Arsenals kampe på Arsenals officielle hjemmeside www.arsenal.com under menupunktet ’Fixtures’.

Vi tager imod bestillinger på alle programsatte kampe, dvs kampe hvor dato og modstander ligger fast. Principielt kan du altså godt bestille billetter til en kamp i Premier League 6 måneder før kampen skal afvikles. Derimod kan du ikke bestille billetter til en evt. kvartfinale i Europe League før det ligger fast at Arsenal har kvalificeret sig og modstanderen er fundet!

I forbindelse med cup-kampe vil det blive annonceret på hjemmesiden, hvornår der åbnes for bestillinger til den pågældende kamp.

Arsenal Denmark har mandat til at ekskludere medlemmer af klubben samt stoppe for muligheden for at købe billetter ved misbrug af vores billetregler, eller ved uacceptabel adfærd.

Når du planlægger din rejse skal du være opmærksom på at Arsenals kampe i Premier League kan flyttes pga tv-transmission. Som regel flyttes kampene fra lørdag til søndag, men ind imellem flyttes kampene også til mandag eller fredag aften. Det er dit eget ansvar at tage højde for dette i din planlægning.

Arsenal Denmark påtager sig intet ansvar for de omkostninger du evt. bliver påført, hvis en kamp flyttes. Kampene kan flyttes indtil en måned før kampdato. Arsenals kampe kan også flyttes hvis Arsenal eller en Arsenal modstander går videre i diverse pokaltuneringer og en pokal kamp derfor spilles hvor en anden Arsenal kamp oprindeligt var programsat.

En Arsenal kamp kan også flyttes hvis kampen aflyses på grund af vejr, strejker eller andre forhold. Det er dit eget ansvar at tage højde for dette i din planlægning. Arsenal Denmark påtager sig intet ansvar for de omkostninger du evt. bliver påført, hvis en kamp flyttes eller aflyses. Når du køber en billet til en Arsenal kamp gennem Arsenal Denmark gælder billetten til den specifikke kamp uanset hvornår kampen måtte blive spillet i henhold til ovenstående.

Vi sælger billetterne for sæsonen 2023/2024 over to omgange.
1. omgang vil gælde kampene fra sæsonstart til om med 31/12 2023.
2. omgang vil være kampene fra 1/1 2024.

Der åbnes for salg af billetter til A-kampene indtil 31/12 2023 mandag den 3/7 2023 kl. 19:00.
Der åbnes for salg af billetter til de resterende kampe indtil 31/12 2023 tirsdag den 4/7 2023 kl. 19:00.

Der åbnes for salg af billetter til A-kampene fra 1/1 2024 til sæsonslut mandag den 2/10 2023 kl. 19:00.
Der åbnes for salg af billetter til de resterende kampe fra 1/1 2024 til sæsonslut tirsdag den 2/10 2023 kl. 19:00.

Vi tager IKKE imod bestillinger før disse datoer.

Priserne for sæsonen 2023/2024 er 950 kr. pr. billet for A-kampene og 550 kr. pr. billet for de resterende kampe. OBS! Bemærk, at hele beløbet skal betales på forhånd. Det betyder, at der ikke længere opkræves depositum på kr. 100.

A-kampene i denne sæson er mod Manchester City, Manchester United, Chelsea, Newcastle Tottenham og Liverpool.

Arsenal Denmark arrangerer i den kommende sæson to klubture til hjemmekampe på Emirates i London, samt en klubtur til en udekamp i Premier League. Der sælges KUN billetter til disse kampe via klubturen. Disse fastlægges af bestyrelsen når kampprogrammet foreligger.

Du bestiller billetter ved at klikke på “Bestil billetter” nederst på siden og efterfølgende udfylde den formular, der kommer frem.

Du SKAL benytte formularen, når du bestiller billetter. Der er IKKE muligt at bestille billetter via almindelig e-mail eller telefon.

Hvis flere medlemmer ønsker at bestille billetter sammen, så skal der oplyses navn og medlemsnummer på alle disse personer ved bestilling. Det er muligt at bestille op til 8 billetter på samme formular. Bemærk dog, at det kun er muligt at bestille billetter til en kamp ad gangen. Det skal endvidere understreges at der skal oplyses en gyldig e-mailadresse ved bestilling.

Bestillinger der IKKE opfylder ovenstående krav betragtes som ugyldige. Hvis din bestilling er ugyldig risikerer du at alle billetter til en given kamp bliver solgt til andre medlemmer før du kan nå at levere de manglende oplysninger.

Hvis du har nogle spørgsmål eller oplever problemer i forbindelse med bestilling af billetter kan du skrive til billet@arsenal.dk. Før du retter henvendelse bedes du gennemlæse vores afsnit med “Ofte stillede spørgsmål”, som du finder her.

Hvis du ikke kan huske dit medlemsnummer kan du få en vejledning til at finde det her. Hvis du er blevet indmeldt for nylig og derfor ikke har fået oplyst dit medlemsnummer endnu, så skal du indaste medlemsnummer 9999, når du udfylder formularen.

Vi behandler alle henvendelser så hurtigt som muligt. Hvis du ikke har modtaget svar på din henvendelse efter senest 7 dage bedes du kontakte os på billet@arsenal.dk.

Det skal understreges at du IKKE på forhånd er garanteret billetter til den kamp du bestiller til. Først når vi har haft lejlighed til at behandle din bestilling vil du kunne få bekræftet om din bestilling kan efterkommes eller om den pågældende hjemmekamp allerede er fuldt booket.
Hvis vi kan efterkomme dit billetønske vil du samtidig få oplyst, hvornår du kan forvente at modtage en opkrævning.

Når det er aktuelt bliver opkrævningen sendt via e-mail og betalingen foregår enten på giro eller ved almindelig bankoverførsel. Når indbetalingen er registreret får du billetterne tilsendt med posten.

Bemærk at billetter til en given kamp bestilles samlet hos Arsenal FC i London. Det betyder at medlemmer der har bestilt billetter til samme kamp også vil modtage en opkrævning på samme tidspunkt, uafhængigt af bestillingstidspunktet.

Inden du bestiller billetter bør du gennemlæse vores billetregler, som du finder her.

Vi gør opmærksom på at du ved køb af billetter gennem Arsenal Denmark forpligter dig til at overholde billetreglerne og er bekendt med konsekvenserne ved evt. overtrædelse heraf i henhold til §10 i billetreglerne.

Husk at have medlemsnumrene klar på alle de medlemmer, der bestilles billetter til inden du påbegynder din bestilling.

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor finder du svar på nogle ofte stillede spørgsmål (FAQ’s) vedrørende bestilling af billetter gennem Arsenal Denmark.

Man kan aldrig på forhånd være sikker på at få billet, da billetterne fordeles efter ”først-til-mølle”-princippet.
For overhovedet at komme i betragtning er det dog nødvendigt at bestille i god tid. Det vil normalt sige 2-3 måneder før kampdato, men det varierer fra kamp til kamp afhængigt af modstander og turnering.

Der findes to typer, der koster henholdsvis 550,- kr. og 950,- kr.

Arsenal Denmark er blevet lovet billetter på både Lower samt upper til PL-kampene i den kommende sæson.

Nej, vi sælger kun billetter til medlemmer. Hvis man gerne vil have sin kæreste eller lignende med på Emirates Stadium, så skal de meldes ind.

Indkøbskurv