HANDELSBETINGELSER

Arsenal.dk handelsbetingelser
(Vilkår og betingelser ved handel på Arsenal.dk)


Disse Handelsbetingelser gælder for varekøb på Arsenal.dk.
Personer, der handler på Arsenal.dk, skal være myndige.

Leveringstid

Varer bestilt på Arsenal.dk afsendes hurtigst muligt efter bestilling. Den forventede leveringstid er ca. 7 dage.

Forsendelsesomkostninger

Forsendelsesomkostningerne er variable, og afhænger af hvor mange varer du bestiller.

Betaling

Alle priser der er vist på hjemmesiden er i Danske Kroner. Der kan benyttes betalingskort og MobilPay.Det er ikke muligt at betale på efterkrav.  Betalingen vil blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og opgivet inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte varer.

Personoplysninger

For at kunne handle online hos Arsenal.dk er det nødvendigt at opgive navn og postadresse samt en e-mailadresse. Disse oplysninger opbevares i en kundedatabase, så længe det er nødvendigt. Uvedkommende har ikke adgang til kundedatabasen.

Ingen kundeoplysninger videregives eller videresælges under nogen omstændigheder til tredjepart. Du kan når som helst blive slettet fra kundedatabasen ved at give os besked pr. e-mail.

Fortrydelsesret

Ved fortrydelse gælder følgende:

• 14 dages fuld returret. 14-dages fristen gælder fra tidspunktet fra varen er modtaget eller fra 2 dage efter varen er indleveret i en pakkeshop eller pakkeboks. Ved returnering af hele ordren refunderes det beløb, som er betalt for produktet og fragten ved fremsendelsen. Fragt for returnering refunderes ikke.

• Er produktet taget i brug udover almindelig afprøvning, kan det medføre fradrag i det beløb, der refunderes. Hvis mærker og skilte er fjernet, betragtes dette som ibrugtagning.

• Individuelt tilpassede produkter, herunder produkter med tryk på ryg/front eller med ærmemærke samt produkter med broderi, kan IKKE byttes eller returneres. Fortrydelsesretten bortfalder på det tidspunkt hvor Arsenal.dk går i gang med at trykke eller brodere varen, jf. Forbrugeraftaleloven, § 18, stk. 2.

• Fortrydelsesretten udøves ved at returnere varen indenfor 14-dages fristen med angivelse af, købet er fortrudt. Du kan også benytte nedenstående formular.

• Ved returnering af en vare skal fakturaen eller kopi af denne vedlægges. Denne faktura er modtaget på den angivne e-mailadresse.

• Derudover er Forbrugeraftaleloven gældende.


Standard fortrydelsesformular

Returneres til:
Arsenal Denmark, CC/Thomas Ballegaard, Højgade 13, 8920 Randers NV

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:
Bestilt den / modtaget den*:
Forbrugerens navn:
Forbrugerens adresse:
Ordrenummer:
Dato:
Forbrugerens underskrift (kun hvis du sender formularen med almindelig post):

Ombytning og returnering

• Ved køb af varer hos Arsenal.dk, kan varerne byttes indenfor 30 dage ved at sende varerne retur til Arsenal.dk (Arsenal Denmark, CC/Thomas Ballegaard, Højgade 13, 8920 Randers NV). Varer skal leveres tilbage i samme stand som ved modtagelse. Der ikke muligt at indlevere varerne personligt til vores lager.
• Kunden afholder selv omkostninger til fragt ved returnering samt eventuel forsendelse af ny vare.

Fejl & mangler

• Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.
• Der gives 2 års reklamationsret ved produktionsfejl iht. Købeloven.
• Der tages forbehold for skrive- eller slåfejl i forbindelse med varer og priser på Arsenal.dk, samt udsolgte og udgående varer og størrelser.

Klager

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet. Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen som udgangspunkt være mindst 720 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse info@arsenal.dk.

Selskabsoplysninger

Foreningens formål er på positiv vis at fremme interessen for den engelske fodboldklub Arsenal F.C. og udbrede viden om klubben og foreningen. Med sin status som officiel fanklub er foreningen fuldstændig økonomisk uafhængig af moderklubben.

Arsenal Denmark’s nuværende formand hedder Thomas Ballegaard.

Foreningens adresse er:

Arsenal Denmark
CC/Preben Fogh
Klosterbakken 8E, 2.th.
5000 Odense
CVR-nr.: 31727154.

Kontaktoplysninger for bestyrelsen kan ses ved at klikke her.

Indkøbskurv