MEDLEMSFORDELE

Der findes 2 typer medlemskab af Arsenal Denmark:
Voksen medlem og Junior medlem.

Begge medlemskaber koster hvert kr. 350,- for en hel sæson og
følger den engelske fodboldsæson (august – juli).

Bliv medlem i dag

Medlemsfordele i Arsenal Denmark

Uanset om du er almindeligt medlem eller junior medlem, så får du en række medlemsfordele. 

Der er flere fordele ved at benytte PBS, og bl.a. sparer du et betalingsgebyr på 50 kr. på dit årlige kontingent til foreningen, når du er tilmeldt PBS. Læs mere her.

Forskellen mellem voksen og junior medlemskab

Som Voksen medlem modtager du fanklubbens eget medlemsmagasin GunAction 4 gange om året.
Du kan læse mere om GunAction her.

Som Junior medlem modtager du kun GunAction 2, som udkommer før jul hvert år, men til gengæld modtager du minimum 2 gange i sæsonen en flot junior pakke med forskellige attraktive Arsenal goodies. Junior medlemskabet er primært rettet mod børn under 15 år.

MEDLEMSFORDELE I ARSENAL DENMARK

Som medlem har du mulighed for at købe billetter til Arsenals hjemmekampe. Fanklubben råder over et begrænset antal billetter til alle Arsenals hjemmekampe og disse billetter er forbeholdt fanklubbens medlemmer.

Som medlem har du mulighed for at deltage i fanklubbens klubture til London. Hver sæson arrangeres der 3-4 ture til London i forbindelse med en af Arsenals hjemmekampe. Fanklubben sørger for alt det praktiske i forbindelse med rejserne, herunder flybillet, hotelophold og naturligvis fodboldbillet til kampen.

Som medlem har du mulighed for at deltage på fanklubbens busture til udekampe i Europa. Hver sæson arrangerer fanklubben busture til et udvalg af Arsenals udekampe i de europæiske turneringer.

Som medlem får du adgang til rabataftaler på hoteller i London. Fanklubben samarbejder med to hoteller i London, hvor medlemmerne kan overnatte til fordelagtige priser, når de er i London for at se Arsenal spille.

Som medlem får du masser af gode tilbud på merchandise. Fanklubben har jævnligt gode tilbud på udvalgte produkter, såsom spilletrøjer, bøger, t-shirts og DVD´er.

Som medlem får du mulighed for at deltage i fanklubbens arrangementer. Fanklubben arrangerer hvert år sit eget indestævne, udelukkende med deltagelse af Arsenal-fans. Herudover arrangerer fanklubben et udendørsstævne mod andre fanklubber. Endelig får du mulighed for at deltage på fanklubbens generalforsamling, hvor du kan få indflydelse på fanklubbens drift og hvor du kan møde en masse af fanklubbens øvrige medlemmer.

Skift indhold

Som medlem af fanklubben får du et personligt medlemskort. Medlemskortet giver adgang til en række rabataftaler hos fanklubbens samarbejdspartnere. Fanklubben har eksempelvis indgået rabataftaler med flere pubber og barer i det meste af landet, som giver rabat på øl og vand, når Arsenal vises på TV.
 

 

Indkøbskurv