BILLETBESTILLING

Som medlem af Arsenal Denmark har du mulighed for at
købe billetter til Arsenals kampe direkte gennem fanklubben.

I Arsenal Denmark råder vi over et begrænset antal billetter til hver af Arsenals hjemmekampe i såvel Premier League som diverse cup-turneringer.

Vi kan derimod desværre ikke skaffe billetter til Arsenals udekampe.

Vi fordeler billetterne efter et særligt lodtrækningssystem to gange i løbet af sæsonen, hvor medlemmerne kan deltage ved at placere deres lodder på de ønskede kampe. Man skal have været medlem af Arsenal Denmark i mindst 30 dage for at kunne deltage i billetlodtrækning. Jo længere tid, man har været medlem, jo flere lodder kan man optjene. Hvis du ikke allerede er medlem af fanklubben kan du læse mere om medlemsfordele og indmeldelse her.

Som medlem af Arsenal Denmark har du mulighed for at købe 1-2 billetter til hver hjemmekamp, hvis du er heldig. Efterspørgslen efter billetter er dog større, end  hvad Arsenal Denmark kan dække, og der er slet ikke billetter nok til alle. 

Bemærk at billetter købt gennem Arsenal Denmark er personlige og kun må benyttes af det medlem, som har købt billetten.
Har man billet til en kamp, der flyttes, gælder billetten til den nye dato. Er man forhindret i at overvære kampen på en nye dato, er det ikke tilladt at videresælge til anden side. Man må derimod give den tilbage tilbage til Arsenal Denmark.
Det er IKKE tilladt at overdrage en billet til en anden person uden skriftlig tilladelse fra Arsenal Denmark. 

Du kan finde datoer og spilletidspunkter for Arsenals kampe på Arsenals officielle hjemmeside www.arsenal.com under menupunktet ’Fixtures’.

Vi tager imod bestillinger på alle programsatte kampe, dvs. kampe hvor dato og modstander ligger fast. Principielt kan du altså godt bestille billetter til en kamp i Premier League 6 måneder før kampen skal afvikles. Derimod kan du ikke bestille billetter til en evt. kvartfinale i Europe League, før det ligger fast, at Arsenal har kvalificeret sig, og modstanderen er fundet.

I forbindelse med cup-kampe vil det blive annonceret på hjemmesiden, hvornår der åbnes for lodtrækning til den pågældende kamp.

Arsenal Denmark har mandat til at ekskludere medlemmer af klubben samt stoppe for muligheden for at købe billetter ved misbrug af vores billetregler, eller ved uacceptabel adfærd.

Når du planlægger din rejse, skal du være opmærksom på, at Arsenals kampe i Premier League kan flyttes pga. tv-rettigheder. Som regel flyttes kampene fra lørdag til søndag, men ind imellem flyttes kampene også til mandag eller fredag aften. Det er dit eget ansvar at tage højde for dette i din planlægning.

Arsenal Denmark påtager sig intet ansvar for de omkostninger, du evt. bliver påført, hvis en kamp flyttes. Kampene kan flyttes indtil en måned før kampdato. Arsenals kampe kan også flyttes, hvis Arsenal eller en Arsenal modstander går videre i diverse pokalturneringer og en pokalkamp skal spilles, hvor en anden Arsenal kamp oprindeligt var programsat.

En Arsenal-kamp kan også flyttes, hvis kampen aflyses på grund af vejr, strejke eller andre forhold. Det er dit eget ansvar at tage højde for dette i din planlægning. Arsenal Denmark påtager sig intet ansvar for de omkostninger, du evt. bliver påført, hvis en kamp flyttes eller aflyses. Når du køber en billet til en Arsenal-kamp gennem Arsenal Denmark gælder billetten til den specifikke kamp, uanset hvornår kampen måtte blive spillet i henhold til ovenstående.

Vi sælger billetterne for sæsonen 2023/2024 over to omgange.
1. omgang vil gælde kampene fra sæsonstart til om med 31/12 2023.
2. omgang vil være kampene fra 1/1 2024.

Der åbnes for salg af billetter til A-kampene indtil 31/12 2023 mandag den 3/7 2023 kl. 19:00.
Der åbnes for salg af billetter til de resterende kampe indtil 31/12 2023 tirsdag den 4/7 2023 kl. 19:00.

Der åbnes for salg af billetter til A-kampene fra 1/1 2024 til sæsonslut mandag den 2/10 2023 kl. 19:00.
Der åbnes for salg af billetter til de resterende kampe fra 1/1 2024 til sæsonslut tirsdag den 2/10 2023 kl. 19:00.

Vi tager IKKE imod bestillinger før disse datoer.

Priserne for sæsonen 2023/2024 er 950 kr. pr. billet for A-kampene og 550 kr. pr. billet for de resterende kampe. OBS! Bemærk, at hele beløbet skal betales på forhånd. Det betyder, at der ikke længere opkræves depositum på kr. 100.

A-kampene i denne sæson er mod Manchester City, Manchester United, Chelsea, Newcastle Tottenham og Liverpool.

Arsenal Denmark arrangerer i den kommende sæson to klubture til hjemmekampe på Emirates i London, samt en klubtur til en udekamp i Premier League. Der sælges KUN billetter til disse kampe via klubturen. Disse fastlægges af bestyrelsen når kampprogrammet foreligger.

Du bestiller billetter ved at klikke på “Bestil billetter” nederst på siden og efterfølgende udfylde den formular, der kommer frem.

Du SKAL benytte formularen, når du bestiller billetter. Der er IKKE muligt at bestille billetter via almindelig e-mail eller telefon.

Hvis flere medlemmer ønsker at bestille billetter sammen, så skal der oplyses navn og medlemsnummer på alle disse personer ved bestilling. Det er muligt at bestille op til 8 billetter på samme formular. Bemærk dog, at det kun er muligt at bestille billetter til en kamp ad gangen. Det skal endvidere understreges at der skal oplyses en gyldig e-mailadresse ved bestilling.

Bestillinger der IKKE opfylder ovenstående krav betragtes som ugyldige. Hvis din bestilling er ugyldig risikerer du at alle billetter til en given kamp bliver solgt til andre medlemmer før du kan nå at levere de manglende oplysninger.

Hvis du har nogle spørgsmål eller oplever problemer i forbindelse med bestilling af billetter kan du skrive til billet@arsenal.dk. Før du retter henvendelse bedes du gennemlæse vores afsnit med “Ofte stillede spørgsmål”, som du finder her.

Lodtrækning i to billetvinduer
Arsenal Denmarks billetsalg foregår i et lodtrækningssystem, som medlemmerne kan deltage i, såfremt de ønsker billetter til en Arsenal hjemmekamp. Alle medlemmer har et antal lodder, men man skal kun deltage, hvis man vil til London. Lodtrækningen foregår fuldstændig vilkårligt og uforudsigeligt af en avanceret computer algoritme.

Billetter til kampe i efterårssæsonen indtil 31. december 2024 fordeles i en lodtrækning den 1. juli. Billetter til kampe i forårssæsonen startende 1. januar 2025 fordeles i en lodtrækning i den første uge af oktober. 

Tildeling af lodder
Alle almindelige medlemmer tildeles 8 lodder pr. sæson. Langtidsmedlemmer med mere end 8 års uafbrudt medlemskab tildeles 10 lodder pr. sæson. Frivillige i foreningen tildeles 2 ekstra lodder pr. sæson.

Man skal have været medlemmer af Arsenal Denmark i mindst én måned for at kunne deltage i en lodtrækning. Medlemmer indmeldt senere end 1. juni 2024 kan således ikke deltage i den første runde. 

Nye medlemmer indmeldt mellem 1. marts og 1. juni tildeles 2 lodder. Medlemmer indmeldt mellem 1. juli 2023 og 29. februar i år (inklusiv) tildeles 4 lodder. Medlemmer indmeldt tidligere end 30. juni 2023 betragtes som almindelige medlemmer og tildeles 8 lodder. Har man været uafbrudt medlem længere tid end 1. juli 2016, betragtes man som langtidsmedlem og tildeles 10 lodder.

Fordeling af lodder
Man placerer sine lodder på de givne kampe i et webbaseret billetsystem (klik her), hvor man logger ind med sit medlemsnummer og sit password. Første gang man logger ind, er password lige med fornavn. 

Medlemmer kan fordele deres lodder, som de lyster, men der er ingen garanti for gevinst. Man kan lægge alle sine lodder på én kamp, eller man kan fordele dem på flere kampe. Man må bruge dem alle i første runde i juli, eller man kan gemme dem til anden runde i oktober. Man kan også dele dem mellem de to lodtrækningsrunder.

Jo flere lodder man lægger på en given kamp, jo større chance har man for at vinde.

Hvis et medlem ikke ønsker at fordele alle sine lodder i de to lodtrækningsrunder i en given sæson, kan vedkommende overføre max. 4 lodder til næste sæson. Alle andre lodder er tabt.

Hvis flere medlemmer ønsker at rejse til den samme kamp, kan de vælge at gruppere sig, men kravet er, at de alle lægger lige mange lodder på den pågældende kamp. Hvis ét medlem i gruppen er heldig at blive udtrukket, bliver de andre medlemmer også. Hvis ingen medlemmer udtrækkes, har alle mistet deres lodder.
Hvis man vil rejse som gruppe, er det vigtigt, at man i billetsystemet skriver medlemsnummer eller numre på de andre medlemmer i gruppen i feltet “samsøgende”. Man kan skrive flere medlemsnumrene adskilt af et simpelt komma. Alle de andre i gruppen skal skrive de andres medlemsnumre.

Tildeling af billetter
Man skal kun håbe på at være heldig at vinde billet til én kamp i sæsonen, men har man lagt sine lodder på flere kampe, og er den ene kamp ikke udsolgt, kan man være heldig at blive tildelt billetter til to kampe. Det er dog ikke særligt sandsynligt.

Er man ikke heldig at vinde billet, vil man blive registreret på en venteliste til den pågældende kamp. Det kan nemlig hænde, at vi modtager ekstra billetter efter lodtrækningsrunden er gennemført. Disse billetter fordeles i en manuel lodtrækning blandt medlemmer på ventelisten.

Bestyrelsen lægger kun det antal billetter til lodtrækning, som vi er 100% sikre på at modtage fra Arsenal FC i London, men vi forsøger altid at få ekstra billetter til rådighed med kort varsel. dette sker ofte.

Har man ikke heldet med sig i den kommende sæson, har man større chancer for at vinde billetter i den efterfølgende sæson. Systemet har nemlig hukommelse.

VIP billetter
VIP billetterne er ikke inddraget i lodtrækningssystemet i sæson 2024/25. VIP billetterne fordeles også efter lodtrækning, men i en anden proces. Læs mere her

Klubture
Der er udvalgt en efterårskamp og en forårskampe i Premier League, og disse kampe indgår ikke i de almindelige lodtrækningsrunder. Der gennemføres en separat lodtrækning for klubturene senere på sommeren.

Betaling af billetter
Når første lodtrækningsrunde løber af stablen, kan alle medlemmer med deres medlemsnummer logge ind på Arsenal Denmarks billetportal. Hér kan de se de tilgængelige kampe (klubture og Carabao Cup figurerer ikke), og medlemmerne kan fordele deres lodder.

Er man heldig at blive udtrukket til en given kamp i en given lodtrækningsrunde, modtager man straks besked fra systemet. Billetten skal betales med det samme. Sker dette ikke, vil billetten ryge tilbage i systemet, og den kan vindes af et andet medlem. 

Vi gør opmærksom på at du ved køb af billetter gennem Arsenal Denmark forpligter dig til at overholde billetreglerne og er bekendt med konsekvenserne ved evt. overtrædelse heraf i henhold til §10 i billetreglerne.

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor finder du svar på nogle ofte stillede spørgsmål (FAQ’s) vedrørende bestilling af billetter gennem Arsenal Denmark.

Man kan ikke være sikker på at få billet i Arsenal Denmark, da billetterne fordeles i et særligt lodtrækningssystem.
For overhovedet at komme i betragtning er det dog nødvendigt at bestille i de åbne billetvinduer, som sædvanligvis ligger i starten af juli (for kampe i efteråret) og i starten af oktober (for kampe i foråret). 

Der findes to typer, der koster henholdsvis 600,- kr. (B-.kampe) og 950,- kr. (A-kampe).

Arsenal Denmark er blevet lovet billetter på både Lower Tier samt Upper Tier til Premier League-kampene i den kommende sæson.

 

 

Nej, vi sælger kun billetter til medlemmer. Hvis man gerne vil have sin kæreste eller lignende med på Emirates Stadium, så skal de meldes ind, og i så fald kan de først deltage i lodtrækningen i et billetvindue, hvis de har været medlem i minimum 30 dage.

 

Indkøbskurv