UDEBANETUR TIL MAN. CITY-ARSENAL

På generalforsamlingen i Brøndby i september løftede bestyrelsen sløret for den kommende udebanetur, som efterhånden har sneget sig ind som lidt af en tradition og et tilløbsstykke lige i fanklubben.

Dengang var Leicester-Arsenal oppe at vende. Det lykkedes desværre ikke at skaffe billetter til Arsenals kamp på King Power Stadium, men erstatningen er til at leve med, for vi har nemlig sikret os billetter til en klubtur til Manchester City-Arsenal i stedet for!!

Kampen er på nuværende tidspunkt skemalagt til lørdag den 29. februar, men vi forventer, at kampen bliver flyttet til søndag den 1. marts.

Programmet for turen bliver i så fald:

  • Afgang fra Billund Lufthavn lørdag morgen den 29. februar, og dernæst fælles transport i egen bus fra Stansted Airport til en lørdagskamp i The Championship eller Premier League i Birmingham området.
  • Efter lørdagskamp er der videre transport til Manchester, hvor vi checker ind på hotel og dernæst nyder en hyggelig lørdag aften i fælles selskab.
  • Søndag eftermiddag er der kick-off på hoved eventet, Premier League kampen Manchester City-Arsenal, hvor vi selvfølgelig har pladser blandt Arsenals fans.
  • Efter kampen er der bustransport tilbage til Stansted Airport og overnatning på lufthavnshotel inden hjemrejse mandag morgen.

Vi har forsøgt at holde prisen så lavt som muligt for denne fantastiske tur og kan derfor tilbyde den til kun 3.295 DKK pr. person inklusiv fly tur/retur, bus, hotel samt fodboldbilletter.
Prisen er baseret på fly fra Billund til Stansted. Ønsker du at flyve fra en anden indenrigslufthavn end Billund, bedes du kontakte Flemming Christensen på fc@arsenal.dk.

Spilles kampen mod forventning lørdag 29. februar, laves et alternativt program med en anden søndagskamp, og turen gennemføres til samme pris.

Vi åbner for tilmelding søndag d. 20. oktober kl. 19.00.
Tilmelding foregår via billetsystemet på hjemmesiden. Klik dig ind her. Du kan ikke tilmelde dig via mail.
Udover de obligatoriske felter i tilmeldingsformularen, er det vigtigt, at du oplyser følgende i kommentarfeltet ved tilmeldingen:

1. Pasnummer
2. Pas udløbsdato (dd-mm-yy)
3. Fødselsdato (dd-mm-yy)

Det er vigtigt, at du anfører nøjagtigt for- og efternavn i tilmeldingsformularen. De skal skrives, som de står i passet.

Der er få pladser til rådighed, så bindende tilmelding efter først-til-mølle princippet.

 class=
Indkøbskurv