TRANSFERRYGTER (uge 3)

Arsenals forsvar har indtil nu været stærkt ramt af skader, og Aaron Ramsey rygtes til Juventus efter sæsonens udløb. Dog er hele seks spillere vendt tilbage fra skade. På trods af det store boost for mandskabet, er der stadig rygter om spillere, som kan forstærke holdet.

Unai Emery har udtalt på et pressemøde, at Arsenal ikke har råd til at købe spillere permanent, og at det kun er muligt at leje spillere i dette transfervindue. Om der er sandhed i dette, finder vi ud af inden vinduet lukker.

Her er tre spillere, der rygtes til Arsenal:

 

Denis Suarez (Barcelona)

Det ser mere og mere sandsynligt ud, at Denis Suarez kommer til Arsenal, inden vinduet lukker. Den 25-årige spanske kantspiller har fortid hos Manchester City, og er derfor allerede bekendt med engelsk fodbold. Spilleren har efter sigende allerede fortalt Barcelona, at han vil til Arsenal, om det er på en lejeaftale eller ej. At han og Unai Emery tidligere har arbejdet sammen i Sevilla, gør kun rygterne mere troværdige.

 

Ever Banega (Sevilla)

En anden spiller, Unai Emery tidligere har arbejdet sammen med, er, Ever Banega. Han har længe været kædet sammen med et skifte til Arsenal, og kan være en mulig erstatning for Aaron Ramsey, i tilfælde af at rygterne om Ramseys skifte til Juventus skulle vise sig at være sande. Den 30-årige argentiner har god erfaring i europæisk fodbold, og har sammen med Unai Emery vundet Europa League to år i streg for Sevilla i 2015 og 2016.

 

Yannick Carrasco (Dalian Yifang)

Yannick Carrasco, den 25-årige belgiske kantspiller, er efter sigende blevet tilbudt til Arsenal efter et år i kinesisk fodbold. Han spillede, før sit skifte til Dalian Yifang, for Atletico Madrid og Monaco, hvor han mødte Arsenal i Champions League. Flere medier melder, at han er villig til at gå ned i løn for at komme til Arsenal, da klubben ikke kan matche lønnen han får i Kina.

 

Indkøbskurv