SUCCES FOR BUKAYO SAKA

Bukayo Sako var for første gang i startopstillingen for Englands U19-landshold i EM-kvalifikationskampen imod Tjekkiet. Den unge englænder imponerede med to mål og en assist i Englands sejr på 4-1.

Mens Arsenals seniortrup er draget mod varmere himmelstrøg i landsholdspausen, er der masser af landsholdsfodbold for både senior- og ungdomsspillerne. Det unge Arsenal-talent, Bukayo Saka, som vi allerede har stiftet bekendtskab med på Arsenals førstehold, var i aktion for Englands U19-landshold, da de tog hul på EM-kvalifikationen imod Tjekkiet.

Det var en kamp, som England dominerede fra start til slut, hvor det tidlige mål til Tjekkiet kun var med til at holde englænderne skarpe. Allerede minuttet efter scoringen modtog Arsenal-talentet en pasning i dybden fra Manchester Uniteds, Angel Gomes, som han eksekverede sikkert. Bukayo Sakas andet mål kom efter en lignende situation, hvor han igen truede modstanderens bagrum og kom frem til en målgivende afslutning. Den unge englænder blev udskiftet efter 67 minutter, og efterlod et stærkt indtryk.

Bukayo Saka og det engelske U19-landshold skal nu forsøge at fortsætte det gode spil i de to resterende kampe i kvalifikationen, hvor kampe mod Grækenland og Danmark venter. De spilles henholdsvis d. 23/3 og 26/3.

Indkøbskurv