SKRIBENTER TIL HJEMMESIDEN SØGES

Som det fremgik af forrige udgave af GunAction, så har Arsenal Denmark gennemført et storstilet hjemmeside projekt gennem det seneste halve år. Den nye hjemmeside er nu i luften, men der er stadig en masse tiltag, der skal udvikles og færdiggøres.

Nyhedssiden er dog færdig, men der mangler indhold. Det er på ingen måde Arsenal Denmarks ambition at konkurrere med de store kommercielle online fodboldsider såsom PLbold, bold.dk, Indkast.dk m.m., men ikke desto mindre er der nyheder og historier, som vi ikke kan forbigå.

Til at skrive disse nyheder søger vi 4-5 faste skribenter, som har mod på at skrive nogle ganske få nyheder hver uge. Fanklubben har tidligere haft et korps af dygtige skribenter, der hver især tog del i løjerne med at vedligeholde nyhedssiden af arsenal.dk, og de ’gamle’ skribenter er meget velkomne til at melde sig til igen, ligesom vi også gerne vil have friske kræfter tilført.

Tjansen er ulønnet – ligesom alle andre hverv i Arsenal Denmark, men der falder lidt fryns af fra tid til anden, og du bliver en del af et frisk team, hvor vi ved fælles hjælp prøver at udvikle fanklubben hver eneste dag og sammen gøre Arsenal Denmark til den bedste fanklub i Danmark.

Er du interesseret, så smid en kortfattet mail om dig selv til Rasmus Bernth Jensen på rbj@arsenal.dk.

Indkøbskurv