RÆDSELSSKADE TIL WELBECK

Ganske vist kvalificerede Arsenal sig til næste runde af Europe League i aftes på Emirates Stadium, men der var et væsentligt skvat malurt i bægeret, for efter alt at dømme brækkede Danny Welbeck sin ankel i en grim situation efter blot 25 minutter  af opgøret mod Sporting Lissabon.

Welbeck mødte et indlæg fra Stephan Lichtsteiner med hovedet, men i stedet for at lande solidt på græstæppet, ramte Welbeck jorden så uheldigt, at han sandsynligvis brækkede anklen. TV-billederne afslørede Welbecks ene fod i en så akavet stilling, at der næppe kan være tvivl om, at skaden er alvorlig.

27-årige Welbeck vred sig omgående i smerte og fik hurtigt hjælp fra Arsenals lægestab, inden han måtte bæres fra banen med iltmaske. Flere holdkammerater slog opgivende ud med armene og fortrak ansigtet i smerte på holdkammeratens vegne.

Ifølge Head Coach Unai Emery tyder alt på en slem skade, der vil holde Welbeck ude i lang tid:
– Vi frygter, det er en slem skade. Han brækkede formentligt noget i sin ankel, og det er en grim type skade. Lige nu er Danny på hospitalet, og vi må bare vente, lød det fra Unai Emery efter kampen

Arsenal har lovet nyt om Welbecks tilstand i løbet af weekenden, men allerede i dag er det strømmet ind med opmuntringer fra eksisterende og gamle holdkammerater fra især Arsenal og Manchester United.

Skaden kan desværre risikere at få konsekvenser for Danny Welbecks fremtid i Arsenal, idet han har kontraktudløb til sommer.

Fra Arsenal Denmark ønsker vi Welbz god bedring…

Indkøbskurv