OPTAKT: WOLVERHAMPTON – ARSENAL

Arsenal gæster onsdag aften Wolverhamton, hvor Unai Emerys drenge skal forsøge at rejse sig efter søndagens skuffelse mod Crystal Palace, hvis håbet om en top-4-placering skal holdes i live

Der resterer fire kampe i Premier League, og der er spænding til det sidste. Arsenals ambition om at slutte i top-4 og dermed sikre sig en kvalifikationsplads til næste sæsons Champions League led et knæk i weekenden, hvor det blev til et overraskende og skuffende nederlag på hjemmebane mod Crystal Palace.

Heldigvis er Arsenal ikke det eneste hold med top-4-ambitioner, som skuffer. Chelsea og Manchester United har ligeledes problemer. Derfor er døren stadig åben til det forjættede land, men der er ikke plads til flere svipsere.

Xhakas kamp mod uret

Arsenal drager til det centrale England uden Aaron Ramsey og Denis Suarez. Samtlige Arsenal-fans holder vejret, da Granit Xhaka bliver testet op til kampen for at se, om han kan deltage i kampen. En spiller, som kan vise sig at have en afgørende betydning for Arsenals chancer i de resterende kampe i England og Europa.

En anden glædelig nyhed er, at Sokratis er tilbage efter at have afsonet sine karantænedage, som har set rigtig stærk ud i den seneste periode.

Er Wolverhampton kommet sig ovenpå skuffelsen?

Nuno Espirito Santo råder over hele sin trup til onsdagens kamp. Wolverhampton har været storspillende i denne sæson, og har været et af de mest seværdige hold at følge. De har dog ramt en formmæssig krise, da de stadig slikker sårene efter den gigantiske skuffelse i FA-cuppens semifinale, hvor de førte 2-0 efter 80 minutter, men endte med at tabe 2-3 efter forlænget spilletid til Watford.

Arsenal skal forsøge at profitere på netop dette, da de er hold, som kan gøre ondt på de store hold i England. I løbet af den sidste måned har de slået Manchester United to gange på hjemmebane – en glimrende bedrift.

Opmuntrende statistikker

Arsenal og Wolverhampton har mødtes ni gange i Premier League, hvilket har resulteret i syv sejre og to uafgjorte kampe i Arsenals favør.

Wolverhampton har kun vundet to af deres sidste ni Premier League-kampe. Udover sejrene har de spillet fire uafgjort og tabt tre.

Arsenal skal leve på de offensive kvaliteter. Arsenals 68 mål i Premier League er kun overgået af rækkens nummer et og to, Manchester City og Liverpool.

Kampen vises desværre ikke på dansk tv. Følg med på Arsenal Denmarks Facebook-side, hvor der vil være liveopdatering fra kampen.

Indkøbskurv