OPTAKT: ARSENAL – WOLVERHAMPTON

Efter to uafgjorte resultater i træk hjemme på Emirates Stadium skal Arsenal i dag forsøge at slå oprykkerne fra Wolverhampton.

Upåagtede Wolverhampton har tabt de seneste tre kampe i Premier League på trods af gode præstationer, hvoraf den ene var en næsten-fuldendt comeback mod Spurs i et knebent 2-3 nederlag. På trods af dette, så har Arsenal statistikkerne med sig inden dagens opgør, hvor Arsenal har taget 59 point ud af 63 mulige i de sidste 21 opgør på hjemmebane mod nyoprykkede hold. Sidste nederlag hjemme mod en oprykker var i 2010, hvor de tabte 0-1 Newcastle. Herudover har vi ikke tabt til Wolverhampton i de seneste 19 indbyrdes opgør, hvilket strækker sig helt tilbage til 1979.

Lacazette og Aubemeyang forventes begge at starte inde i dag, hvilke nærmest har været en garanti for mål – især på hjemmebane – så mon ikke der er lagt i kakkelovnen til et spændende og målrigt opgør i Nordlondon søndag eftermiddag, hvor Arsenal er tvunget til at tage tre point, hvis man skal holde trit med de andre topklubber i toppen af tabellen. En kamp, der desværre falder sammen med Manchester-derbyet og derfor ikke bliver vist i dansk tv.

 

 

Indkøbskurv