NY KONTRAKT TIL BUKAYO SAKA?

Arsenal arbejder ihærdigt på at forlænge med deres guldfugl, Bukayo Saka, der i løbet af denne sæson har fået sit gennembrud på førsteholdet. Sakas kontrakt står på nuværende tidspunkt til at skulle udløbe med udgangen af næste sæson.

På trods af sommertilgange som Kieran Tierney og en tilbagevendt Hector Bellerin har Arsenal været hårdt ramt af skader på backpladserne i denne sæson. Derfor har unge Bukayo Saka i tide og utide siden december måtte vikariere som venstreback. En rolle, den bare 18-årige englænder har udfyldt med bravour.

Saka er stormet ind på Arsenals førstehold i denne sæson, og har tidligere på sæsonen også brilleret i sin mere naturlige position som kantspiller. Arsenal har derfor i løbet af de seneste uger intensiveret jagten på, at få Saka til at underskrive en ny langtidskontrakt, beretter mediet The Athletic.

Saka har kun 17-måneder tilbage af sin kontrakt hos The Gunners og er derfor blevet et varmt samtaleemne i klubber som Bayern München, Liverpool og Manchester United.

Arsenals kontraktforhandler Huss Fahmy leder processen og kilder inde fra klubben beretter om optimisme i forhold til at få Saka overbevist.

Saka har i denne sæson spillet 25 kampe i alle turneringer og står noteret for tre mål og syv oplæg.

Indkøbskurv