Ny Arsenal Denmark streetwear kollektion ude nu

Den nye fede Arsenal Denmark Streetwear kollektion er ude nu og kan købes på Fanshoppen.

Kollektionen har fået navnet ”The Est. 1991 Collection, ID:01”. Det refererer til, at vores fantastiske fanklub blev stiftet i 1991, og måske kunne det også indikere, at der kommer flere kollektioner til senere.

Men du skal ikke vente så længe, for vi forventer, at denne første kollektion bliver solgt hurtigt, og når de forskellige items er solgt, bliver der ikke produceret flere.

I første omgang lanceres fire forskellige tees og to hoodies, og om et par uger lancere yderligere to forskellige caps.

De overordnede temaer er ”The Invincibles”, som jo kan fejre 20 års jubilæum i år, samt ”North London Forever”, hvor vi fejrer Louis Dunfords nye klubhymne, som allerede har noget kultagtige højder. Vi har haft vores designs forbi Louis Dunford selv, og han har givet sin personlige godkendelse og accept af vores styles.

Tøjet er skabt af upcoming tøjdesigner Marc C. Møllerskov, som ejer og driver det androgyne tøjbrand FINE CHAOS. Marc har tidligere stået bag adskillige HAN KJØBENHAVN styles, og nu lægger han således også navn til den nye trendy Arsenal Denmark kollektion, som udelukkende sælges via Arsenal Denmarks fanshop.

Projektet i Arsenal Denmark er blevet skabt i et samarbejde mellem Marc C. Møllerskov og de to unge Arsenal Denmark medlemmer Laurids Pontoppidan og Jakob Ballegaard, og alle tre venter spændt på medlemmernes modtagelse af kollektionen.

Klik ind på Fanshoppen og find de nye styles under kategorien “Fanwear”, – eller følg på dette link.

Indkøbskurv