Karakterer: Premier League, runde 35 – Arsenal vs Bournemouth

Af Pelle Kirchner

Arsenal pligtsejrede hjemme på Emirates Stadium med en 3-0-sejr mod Bournemouth. Bukayo Saka, Leandro Trossard og Declan Rice stod for målene.

Det blev (heldigvis) ikke lige så spændende, som sidst vi mødte Philip Billing og co. på hjemmebane. Dengang scorede danskeren efter ni sekunder, og Reiss Nelson fuldendte et vanvittigt comeback med en afgørende scoring i de døende sekunder til slutresultatet 3-2, efter at have været nede med 2-0.

Det blev dog til tre mål igen denne eftermiddag for Arsenal. Her er karaktererne.

David Raya: 7

Det var en ganske stille dag på kontoret for David Raya, der ikke havde det store at se til. En enkelt gang leverede han en redning, han også skulle tage fra Solanke. Var en smule heldig af få et frispark, da Bournemouths scoring blev annulleret.

William Saliba: 7

I fællesskab med hans partner in crime, Gabriel Magalhães, holdt han Bournemouth fra fedtefadet. Solid kamp, hvor Saliba tog sig af det, der skulle tages af.

Gabriel Magalhães: 7
Så en anelse usikker ud i visse situationer, men ikke noget der kostede dyrt, eller var i nærheden af det. Og nå ja, så fik han da også lige bevist, at han også kan ramme en bold rent, da han kanonerede kuglen op i fjerneste hjørne, men målet blev desværre annulleret. Kan han også det!?

Takehiro Tomiyasu: 7

Som sædvanlig en ganske solid kamp fra Tomiyasu. Man ved bare, hvad man får fra Arsenals japanske venstre back.

Martin Ødegaard: 7

Det var ikke nogen overraskelse, at det var Martin Ødegaard, der skulle stå for at være kreativ for Arsenal. En større overraskelse var det dog, at han ikke helt havde indstillet flødefoden rigtigt, når der skulle afsluttes. På en god dag kunne han godt have scoret.

Thomas Partey: 4

Jeg vedkender, at jeg måske er en anelse hård ved Partey, men 4 gives også for den acceptable præstation, og det var Thomas Partey i dag. Hverken bedre eller ringere. Begik flere klodsede frispark, og noterede sig også for et gult kort.

Declan Rice: 10

Helstøbt præstation af Declan Rice. Noterede sig både for et mål og en assist, og derudover spillede han bare en solid og nærmest fejlfri kamp. Bundsolid på midtbanen.

Bukayo Saka: 7

Rigtig fin præstation fra Bukayo, der scorede sikkert på sit straffespark, spillede en god kamp, men uden at være ekstraordinær, som vi nogle gange har set ham. Det kan man dog ikke forvente hver gang.

Kai Havertz: 7

Ingen mål fra vores ellers målfarlige tysker i dag, men mindre kan også gøre det. Fremtvang straffesparket til Bukayo Saka, og tog flere gode løb, der var lige på nippet til at blive rigtig farligt. Bare fortsæt sådan, så kommer der mange flere mål og assists på kontoen

Leandro Trossard: 7

Her kan man tale om en kynisk afslutter, der ikke skal bruge mange chancer for at score sine mål. Man havde egentlig ikke set så meget til ham, lige indtil han cementerede sejren med et tørt spark til 2-0, der gjorde at fansene på Emirates Stadium og hjemme i stuerne kunne ånde lettet op.

Indkøbskurv