KAN ARSENAL SLÅ OPRYKKERNE FRA CARDIFF?

Arsenal skal forsøge at forbedre de seneste års dårlige udebanestatistik mod oprykkerne og nedrykningsfavoritterne fra Cardiff City.

Efter kun fire sejre på udebane i sidste Premier League sæson, så har Arsenal i den grad brug for at bevise den mentale styrke, der kræves, når man skal møde et nyoprykket hold på udebane i starten af sæsonen. Arsenal har statistikken med sig, når det kommer til seneste indbyrdes opgør i 13/14 sæsonen, hvor de vandt begge opgør, men da begge holds startopstillinger nok ingen gengangere har, så er det langt fra en point-garanti.

Aaron Ramsey gæster dermed sin barndomsklub i et must-win for Arsenal, der med en sejr kryber op på 6 point og dermed forsøger at holde kort snor i de andre bejlere til top 4. Lørdagen har budt på 3 sejre til helholdsvis Manchester City, Liverpool og Chelsea, så der er pres på skuldrene af Unai Emerys mandskab forud for søndagens opgør.

Kampstart er klokken 14:30 dansk tid, hvor forhåbentlig Lacazette og Aubameyang kan få åbnet målkontoen i indeværende sæson.

Indkøbskurv