28. september 2018

KAN ARSENAL SLÅ OPRYKKERNE FRA CARDIFF?

Arsenal skal forsøge at forbedre de seneste års dårlige udebanestatistik mod oprykkerne og nedrykningsfavoritterne fra Cardiff City.

Efter kun fire sejre på udebane i sidste Premier League sæson, så har Arsenal i den grad brug for at bevise den mentale styrke, der kræves, når man skal møde et nyoprykket hold på udebane i starten af sæsonen. Arsenal har statistikken med sig, når det kommer til seneste indbyrdes opgør i 13/14 sæsonen, hvor de vandt begge opgør, men da begge holds startopstillinger nok ingen gengangere har, så er det langt fra en point-garanti.

Aaron Ramsey gæster dermed sin barndomsklub i et must-win for Arsenal, der med en sejr kryber op på 6 point og dermed forsøger at holde kort snor i de andre bejlere til top 4. Lørdagen har budt på 3 sejre til helholdsvis Manchester City, Liverpool og Chelsea, så der er pres på skuldrene af Unai Emerys mandskab forud for søndagens opgør.

Kampstart er klokken 14:30 dansk tid, hvor forhåbentlig Lacazette og Aubameyang kan få åbnet målkontoen i indeværende sæson.

NYHEDER FRA FANKLUBBEN

Gå til nyhedsarkiv
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}