Kæmpe jubilæumsfest i Parken

Så er det nu, det sker. Arsenal Denmark fejrer 30-års jubilæet for Arsenals fantastiske 1-0 sejr over Parma i finalen i Europa Cup’en for pokalvindere.

Det var i Parken, vi sejrede  1994. Det er i Parken, vi fester i 2024. Nærmere betegnet Parkens Business Club på A Tribunen.

Datoen er den 8. juni. Tidspunktet er kl. 11-18 med efterfølgende after-party på Café Dan Turéll, og alle medlemmer er hermed inviteret til en uforglemmelig dag.

Mød heltene

Hele George Grahams fantastiske trup er inviteret. Der er indløbet en del afbud pga. feriesæson for TV kändisser, men du får en enestående chance for at møde John Faxe, Paul Davis, Ian Selley, Eddie McGoldrick m.fl.

Højdepunkter fra finalen

Vi vil ikke pløje os igennem hele den nervepirrende finale, hvor The Gunners havde ryggen mod muren i store dele af kampen, men vi har hyret vores Dream Team fra ALTID ARSENAL, Tue Sørensen og Niels Harrild, til at analysere kampen sammen med spillerne på scenen, og du kan se de vigtigste highlights og høre om spillernes oplevelser.

Løft pokalen

Og ingen finale uden pokal. Vi præsenterer selvfølgelig selve Europa Cup pokalen på dagen. Vi har løftet den ud af Arsenals pokalskab, og du får chancen for at løfte den over hovedet ligesom David Seaman, Ian Wright, Tony Adams og alle de andre gjorde det efter den mindeværdige finalesejr i København.

Fest og musik

Og når vi nu er samlet, så skal vi også have musik. Det sørger vores lokale Arsenal supporter Karl William for. Karl William tager os igennem sine største hits og præsenterer nogle af de nye sange fra hans kommende plade.

Dét og meget mere kan du opleve den 8. juni. Vi afviser ikke, at der dukker en overraskelse eller to op.

Der er en brugerbetaling på 200 kr. pr. deltager. For den pris får man en sandwich og en øl/vand.
Selve programmet offentliggøres om et par uger, når de sidste detaljer ligger fast.

Obs! Vi sætter selvfølgelig busser ind fra Jylland og Fyn, så alle landets Arsenal Denmark medlemmer får en fair chance for at feste med.

DU KAN TILMELDE DIG VED AT KLIKKE HER.

Vi ses…

Indkøbskurv