HOTELKOORDINATOR SØGES

I Arsenal Denmark bestræber vi os altid på at holde et højt serviceniveau for vore medlemmer, og vores ydelser går langt ud over, hvad man kan forvente af en fanklub.

Ikke nok med at vi sælger Arsenal billetter i løs vægt til de af vore medlemmer, som selv rejser til London på egen hånd, men vi hjælper dem også med at finde et godt og billigt hotel i London.

Fanklubben har på nuværende tidspunkt rabataftaler med tre hoteller, hvor vores medlemmer får rabat på deres overnatninger. Det er tre hoteller i forskellige kategorier men med god ’value-for-money’ hver for sig. Se dem her. 

Til at tage imod hotelreservationer fra medlemmerne, til at varetage kontakten til de pågældende hoteller og til at holde øje med nye og attraktive hoteltilbud i London til medlemmerne søger bestyrelsen en ny Hotel Koordinator, som kan overtage jobbet efter Søren, der gerne vil have en pause.

Jobbet er ulønnet – ligesom alle andre hverv i Arsenal Denmark, men der falder lidt fryns af fra tid til anden, og du bliver en del af et frisk og dynamisk ledelses team, hvor vi ved fælles hjælp prøver at udvikle fanklubben hver eneste dag og sammen gøre Arsenal Denmark til den bedste fanklub i Danmark.

Er du interesseret, så smid en kortfattet mail om dig selv til Formand Thomas Ballegaard på tb@arsenal.dk.

Indkøbskurv