GENERALFORSAMLING FLYTTET TIL BRØNDBY

ARSENAL DENMARK får i år fornemt besøg til vores årlige generalforsamling lørdag den 28. september. Selveste Tony Adams gæster landet, og forkæler foreningens medlemmer med historier fra sin tid i Arsenal.

Et sådant arrangement kræver særlige rammer, og derfor havde foreningen booket sig ind på Danmarks Nationalarena, Parken. Desværre har DBU gjort det svært for os ved at flytte Superliga kampen FCK-Silkeborg fra søndag 29/9 til lørdag 28/9, og derfor er vores lounge optaget.

Dét lader vi os dog ikke gå på af, så vi har nu booket Michael Laudrup Loungen på Brøndby Stadion, og dermed får vi optimale forhold på dagen.

Programmet udsendes i løbet af en uges tid, men udover underholdning ved Captain Fantastic aka Tony Adams bliver der tid til:
– Den sædvanlige generalforsamling, hvor du kan høre alt om foreningens ve og vel,
– Merchandise salg, hvor du kan købe de nye Adidas trøjer
– Gruppe fotografering på Brøndby Stadion
– Autografskrivning af Tony Adams
– Samt naturligvis den afsluttende festmiddag….

Sidste nyt er, at John Faxe Jensen – tidligere Arsenal og Brøndby koryfæ – deltager i arrangementet, som i øvrigt afsluttes med After Party på Pool Pub på Rentemestervej i Nordvestkvarteret. Der vil være live musik og ekstraordinære tilbud til fanklubbens medlemmer.

Husk at tilmelde dig hos Michael Ginnerup på mg@arsenal.dk.

 class=
Indkøbskurv