Billetter til CL kvartfinalen

For første gang siden 2010 er Arsenal i kvartfinalen i Champions League. Det blev en realitet, da The Gunners ekspederede Porto ud af ottendedelsfinalen på Emirates Stadium i tirsdags efter et sandt straffedrama.

Arsenal er i det fornemme selskab sammen med Real Madrid, Atlético Madrid og Barcelona fra Spanien, Bayern München og Dortmund fra Tyskland samt Paris SG og Manchester City. Lutter stærke hold, men ikke desto mindre det helt rette selskab for Arsenal.

Der er lodtrækning til kvartfinalerne fredag kl. 12:00, og Arsenals delegation sidder klar i Nyon, Schweiz.

Er man medlem af Arsenal Denmark og har interesse i at overvære kvartfinalen på Emirates Stadium, så åbnes billetsalget her på hjemmesiden søndag den 17. marts kl. 19:00. Der gennemføres lodtrækning kl. 21:00.

Alle medlemmer kan søge. Medlemmer uden billetter til andre kampe i denne sæson får fortrinsret. Billetterne sælges for 900 kr. pr. styk.

VIP billetterne sættes til salg på fredag. Man kan søge umiddelbart efter lodtrækningen, og der gennemføres lodtrækning fredag aften kl. 21:00 blandt de indkomne ansøgninger. Ansøgninger sendes på mail til tb@arsenal.dk. VIP billetterne koster 2.000 kr. pr. styk.

Indkøbskurv