BILLETSALG TIL CHAMPIONS LEAGUE – NYT TIDSPUNKT

På torsdag 31. august trækkes UEFA lod til Champions League gruppekampene. Arsenal er med i potten for første gang i 7 år, og vi glæder os!

Arsenal Denmark kan tilbyde billetter til hjemmekampene under samme billetregler som til Premier League, og vi åbner for billetsalget søndag den 3, september kl. 12:00.
Alle medlemmer kan søge om billetter, men medlemmer som endnu ikke har sikret sig billet til Arsenal kampe i indeværende sæson, vil få prioritet.
Kampene kategoriseres som A- og B-kampe fra Arsenals side, og fanklubben følger denne kategorisering i forhold til prissætning. Dvs. at B-kampene prissættes til 550 kr. og A-kampene til 950 kr.

Der gennemføres ingen Arsenal Denmark klubtur til nogen af de tre hjemmekampe, men lokalafdelingerne i Aalborg, Aarhus, Esbjerg og Odense vil få et begrænset antal billetter til én af de tre gruppekampe, så de selv kan afholde deres klubtur. Lokalafdelingerne fordeler selv deres tildelte billetter. De øvrige lokalafdelinger vil få samme mulighed i de efterfølgende runder af Champions League.

Arsenal Denmark vil som noget nyt også få adgang til billetter til udekampene i Champions League, og såfremt det kan lade sig gøre, vil vi gennemføre bustur til udekampene. Følg med på hjemmesiden for nærmere info.

Tilføj din overskrift her

Tilføj din overskrift her

Indkøbskurv