ARSENAL TAGER PÅ PRE-SEASON I USA

Som optakt til 2019/2020-sæsonen vil Arsenal tage turen over Atlanten for at spille testkampe i USA mod Bayern München, AS Roma og Real Madrid i International Champions Cup. 

Selvom Arsenal er godt i gang med at skulle tage del i slutspurten af både Premier League og Europa League, er klubben allerede ved at planlægge sine aktiviteter frem mod næste sæson.

Igen i år vil Arsenal tage del i International Champions Cup, som klubben også var en del af i løbet af sommeren 2018, hvor The Gunners fik krydset klinger med Paris Saint-Germain og Atletico Madrid.

Til forskel for sidste år skal Arsenal ikke spille sine kampe i Shanghai, men i stedet rundt omkring i USA, der lægger græs til en række storopgør i den internationale opvarmningsturnering.

Arsenal skal således op imod ingen ringere end Real Madrid, Bayern München og AS Roma i perioden fra d. 17 juli – 23 juli. 

Sidste gang Arsenal mødte Real Madrid var i Emirates Cup 2008, mens Arsenal senere samme sæson mødte Roma, som blev sendt ud i Champions League-ottendelsfinalerne af The Gunners efter en dramatisk straffesparkskonkurrence. Arsenals sidste møde med Bayern München var i 2017, hvor Arsenal fik én på sinkadusen ved at tabe samlet med 10-2 over to opgør i Champions League-ottendelsfinalerne. 

Indkøbskurv