ARSENAL DENMARK STØTTER VELGØRENHEDSPROJEKT

En gang i efteråret fik Arsenal Denmark en henvendelse fra Jeppe Rogers Augustsen, én af stifterne af fodbold sitet PLBOLD.DK, som de fleste af denne sides læsere sikkert kender. Henvendelsen drejede sig om et muligt samarbejde i et dansk velgørenhedsprojekt, Dear Football.

Dear Football projektet støtter andre velgørende organisationer, der anvender fodbold til at gøre en forskel. I første omgang samarbejder de med det international netværk FANT – “Football for a new tomorrow”, som opererer i Sierra Leone.

Projektet fik bl.a. Simon Kjær, Signe Vadgaard og selveste Katrine Veje fra Arsenal med ombord som ambassadører, og gennem deres platforme og netværk har Dear Football fået stor eksponering på de sociale medier.

Arsenal Denmark gav sit beskedne bidrag i kraft af en kasse Arsenal trøjer, of det er med stor glæde, at vi nu omsider har fået respons fra Afrika, hvor Arsenal trøjerne tydeligvis vækker glæde.

Nyd de dejlige billeder og tænk over, hvad fodbold kan gøre på tværs af alder, grænser, religion, sprog – og tusindvis af kilometer…

 class=
 class=
Indkøbskurv