ARSENAL DENMARK LANCERER EKSKLUSIV GUNNERS RUM

I samarbejde med firmaet Romdeluxe lancerer Arsenal Denmark nu sin egen Arsenal rom – og hvilken rom! Der er tale om en himmerigs lækkerbisken, der kan få selv de mest hard-core rom feinsmeckere til at sidde med tårer i øjnene, når de gyldne dråber kører rundt i glasset.

Gunners Rum er specielt udvalgt af Arsenal Danmark. Den er et blend af de lækreste rom fra nogle af Caribiens bedste romproducenter. I blendet finder man de bedste smagsnoter fra bl.a. Barbados, Guyana, Jamaica og Trinidad.

Smagen er sød, blød og rund, men overrasker med fyldig eftersmag af karamel, mørk chokolade, toffee og nødder. Rommen holder 40% og er dermed tilgængelig for de fleste smagsløg. Den kommer i en lille buttet 70 cl. flaske med Arsenal Denmarks egen speciel-designede etiket – selvfølgelig med klubbens logo.

Romdeluxe består i alt sin enkelthed af 2 romtosser, som har fundet hinanden på nettet. Begge har brugt tid på at købes og sælge rom i fritiden. Ret hurtigt fandt de ud af, at de ville strømline deres hobby, skærpe deres fokus og udvide med mere end at smide samples op på nettet. I dag har de lanceret 10 forskellige rom i eget navn og produceret rigtig mange customized rom med private label til erhvervs- og private kunder samt været på et væld af messer og afholdt et hav af romsmagninger rundt omkring i det danske land.

Gunners Rum købes direkte hos leverandøren Romdeluxe, som sender fragtfrit til alle Arsenal Denmark medlemmer.
Den koster 499 DKK pr. flaske og kan bestille her: https://romdeluxe.dk/product/arsenal-rom

Indkøbskurv