‘ALTID ARSENAL’ PODCAST

De danske Arsenal fans får snart deres egen podcast.

Når 2019 skydes ind, bliver det samtidig startskuddet til en ny fodbold- og fan-podcast. Arsenal-fans får nemlig deres egen podcast, når Altid Arsenal får premiere umiddelbart efter nytår.

Podcasten er et samarbejde mellem Arsenal Denmark, og den tidligere DR-journalist og P3-vært, Tue Sørensen. Sidstnævnte er vært og tilrettelægger på Altid Arsenal.

– Jeg har selv savnet en dansk podcast med fuld fokus på Arsenal. Så jeg glæder mig til at kunne kombinere to af de ting, jeg holder mest af; nemlig at arbejde med lyd-mediet og at nørde Arsenal, siger Tue Sørensen.

Gæster og debat
Podcasten vil udkomme med en ugentlig udsendelse, som får besøg af en eller flere gæster. Det vil både være andre Arsenal-fans, men også fodboldfaglige eksperter og personligheder, som skal sidde med ved mikrofonerne.

Sammen skal de analysere Arsenals kampe, gå i dybden med spillernes præstationer og debattere aktuelle emner om klubben. Der vil både være fokus på det, der sker inde på banen, men også uden for. Både træner, klubledere, fans og ejeren vil blive vendt og drejet.

– Podcast er som medie fantastisk til at gå i dybden med specifikke emner. Så der bliver plads til at tage ting op om Arsenal, som ellers ikke ville fylde særligt meget i medierne, siger Tue Sørensen.

Fanklubben bakker op
Altid Arsenal-podcasten laves i et samarbejde mellem Tue Sørensen og Arsenal Denmark. Fanklubben glæder sig til at kunne tilbyde sine medlemmer og andre danske Arsenal fans – samt andre fodboldinteresserede – en ny og unik kanal til at dyrke deres interesse.

– Vi vil gerne udbrede kendskabet til Arsenal med podcasten og samtidig vise de værdier og det sammenhold, der ligger i at være fan af en fodboldklub som Arsenal, siger formand Thomas Ballegaard.

Podcasten Altid Arsenal har premiere d. 2. Januar 2019.
Den kan downloades via de mest udbredte podcast apps, ex. Apple Podcast og Google Podcasts.
Tættere på lancerings-dagen følger vi op med en beskrivelse af, hvordan man kommer i gang med podcast, så vi sikrer at alle medlemmer kan være med fra starten af.

Indkøbskurv