‘ALTID ARSENAL’ PODCAST I LUFTEN

Så er den nye Arsenal podcast ‘Altid Arsenal’ i luften, og du kan allerede nu downloade første afsnit, som havde premiere i går.

Podcasten er udarbejdet i et samarbejde mellem Arsenal Denmark, og den tidligere DR-journalist og P3-vært, Tue Sørensen. Sidstnævnte er vært og tilrettelægger på Altid Arsenal.

Sammen med Arsenal Denmark medlemmerne Michael Wessman og Martin Nissen diskuterer Tue Sørensen i den første udsendelse Arsenals seneste kamp mod Fulham, ligesom de bl.a. drøfter, hvordan det første halve år med Unai Emery ved roret er forløbet. Trekløveret diskuterer også Arsenals idealopstilling – hvis en sådan eksisterer – og vender sandsynligheden for, at The Gunners slutter i Top 4 i denne sæson.

Der venter lytterne en hel times fed underholdning, og efter udsendelsen sidder man og venter utålmodigt, indtil næste afsnit ryger i æteren. Podcasten vil udkomme med en ugentlig udsendelse, som får besøg af en eller flere gæster. Ligesom i gårsdagens udsendelse vil der både være andre Arsenal-fans men også fodboldfaglige eksperter og personligheder ved mikrofonerne. Sammen skal de analysere Arsenals kampe, gå i dybden med spillernes præstationer og debattere aktuelle emner om klubben. Der vil både være fokus på det, der sker inde på banen, men også uden for. Både træner, klubledere, fans og ejeren vil blive vendt og drejet.

Man kan downloade første afsnit ved at klikke her, og udsendelsen kan også findes på Spotify.  Vi venter stadig på godkendelse hos Apple, Google med flere, men når godkendelsen er i hus, kan man hente podcast ned på sin tablet, pc eller mobiltelefon helt automatisk, hver gang en ny udsendelse ryger i luften.

Følg udviklingen på www.arsenal.dk, hvor vi også vil bringe en beskrivelse af, hvordan man kommer i gang med podcast, så vi sikrer at alle medlemmer kan være med fra starten af.		
		
			
Indkøbskurv