ARSENAL NORDIC EVENT I AALBORG

Ægte vikingetræf i Nordjylland…

Gå ikke glip af endnu en fantastisk Arsenal Denmark event, når vi den 10-12. juni afholder det første Arsenal Nordic træf. Hyg dig med Arsenal venner fra hele Norden, drik en omgang med Arsenals staff legends og mød en Arsenal surprise legend på podiet.  

Siden det skandaleramte Super League projekt blev forsøgt lanceret af Arsenal og de andre Top 6 klubber i England, har Arsenal Denmark haft et godt og tæt samarbejde med de andre officielle fanklubber i Norden – Island, Finland, Sverige og Norge. Sammen tæller vi næsten 15.000 medlemmer, og nu vover vi pelsen og inviterer til det første Arsenal Nordic event den 10-12. juni. Vi håber på en stor succes, og sammen med de øvrige fanklubber agter vi at skabe en ny tradition!

Arrangementet gennemføres på Nørresundby Idrætscenter, som med vandrehjem, veludviklet køkken, diverse halfaciliteter, spa og wellness samt spændende udendørs områder på mange måder er ideel til formålet. Samtidig har Aalborg en god infrastruktur med både færge- og flyforbindelser til vores nordiske nabolande, som gør de forholdsvist let for vores skandinaviske venner at komme frem. Vigtigst af alt er dog, at lokalklubben Arsenal Aalborg har fået opbygget en helt enestående struktur, organisation og passion, som kommer til at udgøre rygraden i arrangementets planlægning og gennemførelse.

Sightseeing og forenings workshops

Programmet starter fredag den 10. juni for vores gæster fra Island, Finland, Norge og Sverige. Vi forventer, at de udenlandske gæster møder op i løbet af fredagen, og vi sørger for check-in, bespisning og underholdning. Danske medlemmer er velkomne til at støde til op af dagen efter behag, men der vil ikke være noget officielt program.
Lørdag den 11. juni starter øjerne for alvor. Om formiddagen arrangeres sightseeing rundt om i Aalborg for de udenlandske gæster– med indlagte energidepoter og pitstops. Imens afholdes møder og workshops for de fem landes frivillige foreningskræfter. Det foregår dels som fællesmøde og som break-out workshops for skribenter, billetchefer, website staff osv.

Legends og gæster fra Arsenal FC

Kl. 14:00 siger vi velkommen til de danske medlemmer, og de officielle festligheder skydes i gang. Vi håber på stærkt fremmøde fra hele landet. For at tilgodese alle medlemmer indsættes busser, som vi kender det fra generalforsamlingerne, og vi forventer opsamling i hovedstaden, Sjælland, Fyn og det sydlige Jylland.

Programmet fra kl. 14:00 ligger endnu ikke fast, men vi har flere bolde i spil. Der arbejdes i øjeblikket på at præsentere både Nicklas Bendtner og Jack Wilshere, og flere andre Arsenal Legends er i spil. Desuden har vi Invincibles filmen i baghånden. Arsenal FC stiller et stærkt hold fra London med flere gamle venner af huset, såsom de to Arsenal fotografer Stuart McFarlane og David Price, de to kampprogram-redaktører Andy Exley og Josh James samt naturligvis Arsenals Supporter Officer Mark Brindle.

Pattegris, fadølsfest og musikalske indslag

Til aften serveres helstegt pattegris, rigelige mængder fadøl, Arsenal rødvin og godt humør. Vi håber også at kunne præsentere et musikalsk indslag eller to i form af Arsenal Denmark medlem Karl William – kendt fra TV2 programmet ”Toppen af Poppen” samt måske også Arsenal Away Boys. Mange af jer har hørt dem på Gunners Pubben i London.

Arsenal Denmark medlemmer får tilbudt overnatning på centeret i Aalborg og hjemtransport i bus søndag, men man er naturligvis velkommen blot at deltage i løjerne lørdag eftermiddag og evt. lørdag aften og stå for egen transport. Det bestemmer man selv.

Vi bestræber os på at informere om programmet på hjemmesiden og på vores sociale medier løbende, som aftalerne kommer i hus, så hold øje med nærmere info. Du kan nu tilmelde dig her: https://arsenaldk.nemtilmeld.dk/3/
Der er lagt op til at brag af et arrangement, så bak op, mød op og hyg jer med vores nordiske Arsenal venner fra Island, Finland, Norge og Sverige.

Indkøbskurv