3 TING VI LÆRTE AF ARSENAL V MANCHESTER UNITED

Arsenal tildelte Manchester United deres første Premier League-nederlag under Ole Gunnar Solskjær, hvilket i særdeleshed skyldes en tysker, en spanier, og en stærk kulisse. Her er tre ting, vi kan tage med fra kampen.

Leno begynder at ligne den keeper, vi alle havde håbet på

Som tysker og keeper er det et par store sko man skal fylde ud efter legende Jens Lehmann. Leno har stået en fin sæson, men det har stadig været svært at afgøre, hvorvidt han havde det, der skulle til for at blive en af de helt store. Men med den seneste form og adskillige verdensklasse redninger begynder der at tegne sig et billede af en keeper fra øverste hylde. Mod Manchester United var Leno endnu engang på toppen af sit uden dog at levere helt vilde redninger som i sidste uge mod Tottenham. Både Romelu Lukaku og Marcus Rashford skulle dog se sig som den lille i duellen med den tidligere Bayer Leverkusen-målmand.

Emery knows

Der er oftest et par løftede øjenbryn og enkelte hovedryst, når startopstillingen bliver offentliggjort. Men med fire forskellige formationer i de sidste fire Premier League-kampe og 10 point på kontoen, må man sige, at den gamle frase om Arsene Wenger også gælder for den nye mand i trænersædet, Unai Emery.

Emirates er blevet en uindtagelig fæstning

212 dage. Så længe er det siden Arsenal har tabt på Emirates Stadium. Med sejren mod Manchester United er vi nu oppe på 13 sejre og kun to uafgjorte kampe, hvilket i den her sæson kun er overgået af ligaens to førerhold Manchester City og Liverpool.

Indkøbskurv