WENGER I FODBOLDENS ‘HALL OF FAME’

Arsenals mest vindende træner Arsene Wenger blev i løbet af ugen hædret, da han blev indviet i fodboldens ‘Hall of Fame’. 

I selskab med tidligere Arsenal-profiler som Robert Pires, Lee Dixon, Gilberto Silva, David Seaman og Robin van Persie samt en masse andre verdensstjerner blev Arsenals mangeårige cheftræner mandag aften hyldet og indviet i fodboldens ‘Hall of Fame’.

I denne ‘Hall of Fame’ støder Wenger sig til en lang række andre store fodboldpersonligheder som Sir Bobby Robson, Eric Cantona og Sir Alex Ferguson, og manden i centrum var selvsagt ekstremt stolt over hæderen.

Wenger kunne i anledningen også fortælle, at han siden sit farvel til Arsenal har afvist en lang række muligheder for at komme tilbage til det britiske øhav.

“Jeg har haft muligheden for at arbejde i England igen, men jeg har afvist det. Jeg har ikke lyst til at fortælle hvilke klubber, men de har sidenhen fået nye trænere, og det vil vi være unfair over for dem. 

Wenger er Arsenals mest vindende træner i historien med tre Premier League-trofæer, syv FA Cup-triumfer og syv Community Shield-sejre.

Indkøbskurv