VORES PARTNERE

Arsenal Denmark har en række samarbejdspartnere, der støtter foreningen og samtidig sikrer medlemmerne yderligere fordele.

Det er vi glade for i Arsenal Denmark og vi mener, at den ene tjeneste er den anden værd. Som medlem kan du kan være med til at gøre vores samarbejdspartnere en gentjeneste ved at klikke dig ind på deres hjemmesider og i øvrigt benytte dig af de ydelser, de tilbyder. Husk at støtter du vores samarbejdspartnere, støtter du samtidig Arsenal Denmark.

Arsenal Denmark kan til gengæld tilbyde sine samarbejdspartnere en bred vifte af fordele, der kan skræddersyes efter behov.

Vil du høre mere om mulighederne for at indgå et samarbejde bedes du kontakte Thomas Ballegaard på tlf.: 40 83 77 25 eller på e-mail på adressen tb@arsenal.dk.
Du kan også helt uforpligtende få tilsendt vores salgsmateriale og annoncespecifikationer.

I øjeblikket har følgende indgået samarbejdsaftale med Arsenal Denmark:

Dansk Revision Odense

Dansk Revision Odense

Dansk Revision er en landsdækkende kæde med knap 30 kontorer og næsten 500 medarbejdere.
Dansk Revision A/S er ejet af partnerne, dvs. ejerne af de enkelte revisionskontorer. Dermed kan Dansk Revision drage fordel af både den lokale forankring og kendskabet til det lokale erhvervsliv.

Samarbejdet mellem fagligt kompetente ejere og medarbejdere har altid været et kendetegn ved Dansk Revision.

Det er Dansk Revision i Odense, der hvert år gennemgår Arsenal Denmarks regnskaber og yder en professionel og uundværlig faglig støtte i foreningens årlige regnskabsaflægning.

Klubbladet for Arsenal Denmark, GunAction, trykkes hos det gamle og hæderkronede Buchs Trykkeri i Randers. Buchs er samtidig annoncør i GunAction.

Buchs løser alle former for trykt kommunikation og sætter en ære i en personlig og faglig betjening – fra idé til færdig tryksager. Buchs råder over det mest moderne udstyr, som kan klare selv de mest krævende opgaver. Teknologien er en forudsætning for at omsætte idéerne til virkelighed, men den gør det ikke alene. Med kreative kræfter styrker Buchs samspillet med sine kunder.

Buchs producerer på både PC- og MAC-platform og i alle de kendte programmer: Quark, Illustrator, Photoshop, Corel Draw m.fl.

At værne om miljøet er et fællesanliggende – og ikke kun i Danmark, men i hele Skandinavien. Indførelsen af Svanemærket i 1989 var starten på øget miljøbevidst produktion indenfor den grafiske branche. Brugen af Svanemærket stiller en række krav til den pågældende tryksag. Elmenhoff er registreret til at producere svanemærkede tryksager og står til rådighed med råd og vejledning.

Buchs
Kertemindevej 15
8900 Randers
Tlf.: 86 42 05 99
E-mail: buchs@buchs.dk
Hjemmeside: www.buchs.dk

Besøg MM Sport
Besøg MM Sport

Gennem de seneste 15 år har Arsenal Denmark haft en aftale med den landsdækkende merchandise leverandør MM Sport i Randers.
Udover at yde medlemmer af Arsenal Denmark 10% rabat på Arsenal-udstyr ved forevisning af medlemskort eller oplysning af medlemsnummer, er butikken også annoncør i GunAction.

MM Sport har mere end 25 års handel med fodboldtrøjer og andet udstyr bag sig. Hovedparten af sin omsætning henter indehaveren Mikkel Maretti på postordresalg via sin hjemmeside, men han har dog også en yderst spændende og velassorteret butik på Østervold 14 i Randers, hvor man kan se varerne ved selvsyn.

Butikken har åbent mandag-fredag 11-17.30 og lørdag 10-14.

Mikkel og hans fire ansatte ligger inde med alt hvad hjertet kan begære af fodboldtrøjer, og han har et bredt sortiment af Arsenal udstyr. Alle er naturligvis velkomne til at aflægge butikken et besøg.

MM Sport
Østervold 14
8900 Randers
Tlf.: 86 43 43 27
E-mail: info@mmsport.dk
Hjemmeside: www.mmsport.dk

Besøg den lokale Pitstop
Besøg den lokale Pitstop

Enhver Arsenal-kamp er en potentiel storkamp, når man er i godt selskab. Café Pitstop er din lokale sportscafé, hvor du og vennerne kan nyde den gode caféstemning og livesport på storskærme. Her er plads til følelser, udbrud og kolde fadøl, og du kan både livebette på kampen og spille de øvrige spil fra Danske Spil.

På Café Pitstop er læsning ikke ligefrem et højprioriteret område. Men ved siden af GunAction har vi altid de største og nyeste sportsblade liggende, så du har mulighed for orientere dig – og er du til tal kan du udnytte vores særdeles omfattende statistikdatabase.

På din lokale Pitstop får du altid den første fadøl til halv pris, når du dukker op i Arsenal trøje eller fremviser dit Arsenal Denmark medlemskort.

Skulle du få nok af sport, kan du i stedet fornøje dig med fx pool, bordfodbold eller airhockey, Eller måske du får lyst til at prøve kræfter med markedets nyeste maskiner med kontant udbetaling på stedet.

Arsenal Denmark har indgået aftale med den lokale Pitstop i følgende byer, som vil bestræbe sig på at vise Arsenal på storskærm hver eneste gang, de rød-hvide toner frem på skærmen:

Café Pitstop Amager, Amagerbrogade 216 A
Café Pitstop Frederikshavn, Skippergade 36
Café Pitstop Glostrup, Glostrup Shoppingcenter
Café Pitstop Grenaa, Østerbrogade 6
Café Pitstop Helsingør, Bjergegade 16 A
Café Pitstop Herning, Nørregade 4
Café Pitstop Hjørring, Sct. Olai Plads 1
Café Pitstop Holstebro, Kielgasten 1
Café Pitstop Hvidovre, Rebæk Søpark Centret
Café Pitstop Lunden, Traverbanevej 10
Café Pitstop Næstved, Dania 32
Café Pitstop Odense, Benediktsgade 46
Café Pitstop Randers, Dytmærsken
Café Pitstop Thisted, Østergade 5
Café Pitstop Vejle, Nørretorv 2 B
Café Pitstop Viborg, Vestervangsvej 16 A
Café Pitstop Aalborg, Skydebanevej 25

 

Besøg Mellem Jyder

Besøg Mellem Jyder

I hjertet af Ebeltoft kun få meter fra det gamle rådhus ligger Restaurant Mellem Jyder, hvis historie går tilbage til 1610. Vi er en lille familie, der driver restauranten. Vi holder åbnet året rundt, både for frokost og aftenservering.

Vi serverer god traditionel dansk kromad, med et strejf af tidens trend, og du kan altid nyde dit måltid i smuk akkompagnement af en dugfrisk Gunners Ale.

Vi fokuserer på gode friske råvarer, gerne fra lokalområdet, tilberedt i respekt for godt køkkenhåndværk. Nyd f.eks. en tapas tallerken og et glas kold hvidvin i gårdhaven mellem stokroser og pæretræer.

Træd et skridt tilbage i tiden og kom væk fra nutidens stress og jag. Kom ind og oplev stemningen i vores smukke gamle stuer eller nyd solen i den idylliske gårdhave.

Restaurant Mellem Jyder er indrettet i en af de ældste ejendomme i Ebeltoft og kan skrive historie helt tilbage til 1610. Ejendommen blev oprindelig opført til landbrug, men har i årenes løb huset så forskellige hverv som skole, toldbod og postkontor. Da redaktør Sven Hansen i 1959 opdagede det smukke bindingsværkshus, var det i en sørgelig stand. Og det skyldes for en stor del hans indsats, at vi i dag kan byde vore gæster velkommen i en kro, der er restaureret ned til mindste detalje og som gennem sin indretning, sine møbler og billeder og mange antikviteter, stilfærdigt og hyggeligt fortæller historien om svundne tider og livsvilkår.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}