VIND EN SIGNERET BERGKAMP TRØJE

Køb et lod i lodtrækningen om en signeret Dennis Bergkamp trøje og støt arbejdsløse kvinder i Tanzania

Arsenal Denmarks formålsparagraf er jo fokuseret på at øge kendskab til fodboldklubben Arsenal FC i London. Det kan man gøre på mange måder, og vi har modtaget nedenstående henvendelse fra et kært medlem fra Aarhus, der har valgt at vise sin støtte samtidig med at han gør en god gerning i Afrika. Du kan også hjælpe til.
Læs her hvordan…

“Mit navn er Johan René og jeg er 23 år gammel. Jeg har haft Arsenal i bevidstheden siden 5-4 sejren på White Hart Lane i 2004.

Min første live kamp var i 2008. Jeg har siden da været medlem af Arsenal Denmark.

I øjeblikket har jeg sabbatår. Når jeg ikke bander og svovler over Artetas tropper, så har jeg et lille side projekt, hvor jeg er involveret i en tanzaniask NGO, som hedder TAFCOM. Hos TAFCOM fundraiser jeg for organisationens skole og de børn med særlige behov.

Jeg har haft held med at inddrage mine kontakter fra fodboldverdenen, hvorfor blandt andet min anden hjerteklub AGF har doneret en masse fodboldtrøjer til skolen, og klubben fans har doneret til projektet.

Nu kigger jeg så mod min Arsenal familie. I øjeblikket er jeg hos TAFCOM ved at muliggøre engelsk undervisning for 10-20 kvinder i den lille landsby Pasua. Målet er, at de kan få undervisning to gange om ugen og dermed få et brugbart værktøj til arbejdsmarkedet. Sådan et projekt kræver naturligvis økonomiske midler, hvorfor jeg prøver at indsamle penge ved at sætte nogle unikke fodboldtrøjer til “raffle”.

Trøjen, der måske kan blive din, er en signeret Dennis Bergkamp trøje, som jeg har skaffet gennem en kontakt i Ajax Amsterdam.

Trøjen er en Arsenals hjemmetrøje fra sæsonen 01/02. Med signatur af Dennis Bergkamp! Den er en børnestørrelse 152 cm.

Sådan gør du:

Ét lod i lodtrækningen koster 50 kr.
Man kan købe, ligeså mange man vil.
Alt man skal gøre er at sende beløbet for de ønsket lodder på MobilePay 30303320. Anfør dit navn i kommentarfeltet.

Du kan følge projektet på Instagram siden Tafcom_denmark.

Tak for støtten…

 class=
Indkøbskurv