VIGTIG NYHED OM BILLETTER

Af Thomas Ballegaard

Det går godt for Arsenal i London, men succesen har en skyggeside…

Mange fans verden over vil se The Gunners i aktion i denne sæson, og netop nu overstiger efterspørgslen, hvad Emirates Stadium kan tilbyde.

I Danmark nyder vi godt af, at vi har vores guld, sølv og platin medlemskaber, og derfor kan vi altid sende mange danske gooners til fodbold i London.

Derudover har vi som officiel fanklub tildelt en non-members billetkvote af Arsenal, som kan benyttes til videresalg blandt vore medlemmer. Vi betaler fuld pris for disse og sælger videre til samme pris.

Desværre har Arsenal Denmark fået beskåret vores non-members  billetkvote, og derfor bliver antallet af tildelte billetter i foråret mindre end forventet.

Det er en ret ubehagelig situation, for vi risikerer at måtte skuffe nogle medlemmer, der allerede har fået bekræftelse for deres billetter af Billetchef Flemming Christensen.

Specielt kan vi blive berørt til A-kampene mod Manchester United og Chelsea. Også klubturen til Wolves kampen i maj kan blive reduceret.

Det er særdeles utilfredsstillende, at denne nedskæring fra Arsenal gennemføres midt i en eksisterende sæson, og der pågår intense og konstruktive forhandlinger for at minimere skaden, men andre supporterklubber er blevet langt hårdere ramt, så vi skal samtidig passe på de billetter, vi stadig har til rådighed.

Følg udviklingen her på siden. De berørte får direkte besked.  

Indkøbskurv