UNGDOMSSPILLERE RYKKER OP PÅ FØRSTEHOLDET

Fire ungdomsspillere fra Arsenals ungdomsakademi får nu en fast plads i Unai Emerys førsteholdstrup. Det drejer sig om Reiss Nelson, Joe Willock, Emile Smith-Rowe og Eddie Nketiah.

Det har været småt med spillere fra Arsenals eget ungdomsakademi, der de senere år har slået igennem på Arsenals førstehold. Kun Hector Bellerin har inden for de seneste par år for alvor vist sig som en ungdomsspiller, der har kunne stemple sig ind som profil  for førsteholdet.

Talentmassen i Arsenals ungdomsrækker har de seneste to år dog vokset sig større og større, og nu har Unai Emery så valgt at tage bestik af dette.

Således er Joe Willock, Reiss Nelson, Eddie Nketiah og Emile Smith-Rowe alle blevet rykket op som en fast del af førsteholdstruppen.

Willock, der har imponeret under Arsenals træningstur til USA, er blevet tildelt trøjenummeret 28, mens Nelson har nuppet Hector Bellerins gamle trøje nummer 24. 18-årige Smith-Rowe, der er på vej tilbage fra en skade, har fået trøjenummeret 32, mens angriber Eddie Nketiah er Arsenals nye 30.

Det vides endnu ikke om ungdomsspillere som Zech Medley, Robbie Burton, Bukayo Saka og Dominic Thompson, der alle har været med førsteholdet på USA-træningsturen, også får en plads i førsteholdstruppen.

Indkøbskurv