UGENS TRANSFERRYGTER (UGE 4)

Med 12 dage tilbage af transfervinduet har Arsenal stadig den første signing til gode og det gør supporterne utålmodige. Med en drøm om at spille Champions League næste år, skal Arsenal enten vinde Europa League eller slutte i top-4 i Premier League. Men med mangel på gode præstationer hen over den senere tid, kunne en signing eller to måske hjælpe lidt på den dårlige kampform.

I pressemødet op til lørdagens kamp mod Chelsea udtalte Unai Emery følgende omkring transfers:

This transfer [window] is not easy to take players who can help us with more performance than the players we have now. The club is working. I spoke with Sven and Raul about different possibilities for players. They are working…” 

Unai Emery udmelder, at klubben arbejder for at hente spillere til klubben, og at han snakker med Sven Mislintat og Raul Sanllehi, om forskellige muligheder omkring transfers. Han fortsætter med at sige:

“…It’s not easy to take players who can help us with a big performance now. It’s more one transfer [window] for something special you need. The club is working on the possibility to loan players. If we can take to help us for different positions in the team, we can.”

I hans fortsættelse siger Arsenals træner, at det ikke er nemt at hente spillere, som kan hjælpe med en overordnet stor præstation denne sæson, men at klubben derimod arbejder på at låne nogle spillere, som kan hjælpe på forskellige positioner.

Denis Suarez (FC Barcelona)

Efter at have være rygtet til Arsenal i et godt stykke tid, er det endnu ikke blevet til en realitet, at den 25-årige spanske midtbanespiller fra Barcelona har fuldent det mulige skifte til Arsenal. Unai Emery har sagt flere gange, at klubben kun har mulighed for at leje spillere i dette transfervindue, og derfor vil klubben leje Suarez for resten af sæsonen og derefter købe ham, hvis han imponerer i Premier League. Det britiske medie ”Daily Mirror” har kastet mere brænde på bålet i forhold til sandsynligheden af transferen. Daily Mirror skriver i en artikel, at Denis Suarez´ modelkærestes seneste billede på Instagram er lokaliseret til London, det vil sige at kæresten befinder sig i London, muligvis for at overvære sin kæreste sætte sin underskrift på en Arsenal-kontrakt.

Denis Suarez har spillet to kampe for Barcelona i La Liga i denne sæson, begge kampe som indskifter.

James Rodriguez (Real Madrid C.F)

Efter nyheden om, at Aaron Ramsey skifter til Juventus på en fri transfer til sommer, og Mesut Özil er helt nede i Unai Emerys kulkælder, har der været mange spekulationer omkring, hvem Arsenal skal hente som afløser. En mulig afløser kunne være den 27-årige colombianer, som er udlejet til Bayern München, men ejet af den spanske storklub, Real Madrid. James Rodriguez har 6 måneder tilbage af sin 2-år lange lejeaftale med Bayern München og Arsenals mulighed for at hente den colombianske stjerne ville være at overtage lejeaftalen resten af sæsonen. Det vil dog kræve, at Arsenal betaler de 3 millioner pund, som det vil koste Bayern at beholde offensivspilleren resten af sæsonen. James Rodriguez føler, han mangler spilletid og søger derfor efter nye græsmarker, og London kunne meget vel være næste destination for midtbanespilleren. James Rodriguez har spillet 9 kampe i Bundesligaen i denne sæson og scoret 3 mål, han har startet inde i 5 af de 9 kampe han har spillet.

Francisco Trincao (S. C. Braga)

Den 19-årige portugiser, som til daglig tørner ud for Braga, er i den seneste tid blevet vurderet af talentspejdere fra Arsenal. Det unge talent har skabt meget opmærksomhed omkring sit navn med gode præstationer, selvom han kun har spillet for Bragas b-hold på regulær basis i denne sæson. Arsenal kan dog regne med konkurrence fra de italienske giganter fra Torino, nemlig Juventus. Selvom Arsenal ikke har mange midler i dette transfervindue, kan en signing af den unge portugiser godt ende med at blive en realitet, fordi hans pris ikke er så høj. Midtbanemanden har kun spillet fire minutters fodbold i den bedste portugisiske række i denne sæson, men med gode præstationer for Bragas andethold, har han alligevel tiltrukket sig interesse fra Arsenals talentspejdere. Den unge spiller er spået en god fremtid, hvis han skifter til Londonklubben.

Indkøbskurv