UGENS TRANSFERRYGTER (uge 2)

Arsenal startede året ud med en god 4-1 sejr over Fulham, og indtil videre har 2019 ikke skuffet. Rygtemøllen har selvfølgelig også været i god gang med en masse spekulationer om eventuelle forstærkninger til truppen, for ikke også at nævne eventuelle afgange fra klubben.

 

Unai Emery har selv været med til at smide benzin på bålet med udtalelser om, at Arsenal er på markedet efter en centerback, en kantspiller og eventuelt en forstærkning til midtbanen. Spanieren har dog også udtalt, at det vigtigste vil være at hente spillere, som vil være engageret i at hjælpe klubben. Spillere som vil give sig 100% fra dag et af.

Mehdi Benatia (Juventus FC)

Marokkaneren, der tidligere har været i Bayern Munchen og nu er 31 år, har været degraderet til en rolle som breddespiller i Torino-klubben. Det er ikke en rolle, han er tilfreds med at udfylde, og rygterne har været på, at han har krævet et skifte til enten Arsenal eller Milan i denne måned. Arsenal har efter sigende også forsøgt sig med et direkte bytte med Benatia for Ramsey. Juventus har dog afvist, da de indtil videre ikke har været villige til at slippe spilleren uden en erstatning klar. Sandsynligheden for at denne transfer skulle blive aktuel er nok omkring 50/50 i øjeblikket.

 

Denis Suarez (FC Barcelona)

En spansk midtbane/kantspiller, som bliver sat kraftigt i forbindelse med Arsenal. En spiller, der lige er fyldt 25 år her i 2019. Emery har tidligere arbejdet sammen med ham i Sevilla, og det var under Emery, at han fik sit gennembrud. Han besidder et potentiale, som Emery forhåbentlig forstår at åbne op for og gøre brug af i Arsenal. Suarez er i øjeblikket breddespiller i Barcelona, men han er en ung spiller, der gerne vil kickstarte sin karriere igen. Rygterne i øjeblikket går på, at Arsenal er allerede langt i forhandlingerne og spilleren kan blive præsenteret i løbet af få dage.

 

James Rodriguez (FC Bayern Munchen)

Et lidt vildere rygte, der er dukket op den seneste uges tid er, at Arsenal efter sigende har budt 63 millioner pund for den colombianske offensiv-spiller. Buddet er efter sigende også blevet accepteret, og klubben forhandler nu med spilleren. Rygtet er dog kommet ud af ingenting, så sandsynligheden for hvor meget hold, der er i dem, er svært at sige.

 

Keylor Navas (Real Madrid)

Et andet vildt rygte var, at Arsenal havde budt 14 millioner pund for Real Madrids nuværende reservemålmand. Rygtet blev forstærket af, at Emery kaldte Petr Cechs fremtid i klubben ”tvivlsom”. Den Costaricanske målmand er efter sigende ikke tilfreds med sin nuværende rolle i klubben, og havde også kontraktudløb sidste sommer. Han har dog, efter det berygtede bud, forlænget sin kontrakt med Real Madrid så den løber indtil 2021.

 

Der er i øjeblikket mange forskellige emner på bordet, både sandsynlige og usandsynlige transfers. En ting man dog kan vide med sikkerhed er, at Emery handler på en anden måde end Arsene Wenger gjorde. Emery handler med mere åbne kort, og får som regel lukket handlerne hurtigere. Spanieren har allerede udtalt, at der ville komme spillere til i januar, så nu kan man som fan kun vente spændt og se, hvem de får købt.

Indkøbskurv