UDSOLGT – DECEMBER KLUBTUR TIL SOUTHAMPTON-ARSENAL

UDSOLGT – UDSOLGT – UDSOLGT

Så er kamptidspunkterne for de kommende måneder endeligt lagt på plads, og Arsenal Danmark kan derfor som lovet på generalforsamlingen åbne op for tilmeldinger til vores længe imødesete klubtur til udebanekampen mod Southampton søndag den 16. december.

Programmet for turen er:

  • Der vil være afgang fra Billund Lufthavn lørdag morgen den 15. december, og dernæst fælles transport i egen bus fra Stansted Airport til en lørdagskamp i Premier League. I øjeblikket arbejdes på Watford-Cardiff, men visse Championship kampe er også i spil.
  • Efter lørdagskamp er der videre transport til sydkysten, hvor vi checker ind på hotel og dernæst nyder en hyggelig lørdag aften i fælles selskab.
  • Søndag middag er der kick-off på hoved eventet, Premier League kampen Southampton-Arsenal, hvor vi selvfølgelig har pladser blandt Arsenals fans.
  • Efter kampen er der bustransport tilbage til Stansted Airport og overnatning på lufthavnshotel inden hjemrejse mandag morgen.

Vi har forsøgt at holde prisen så lavt som muligt for denne fantastiske tur og kan derfor tilbyde den til kun 2.999 DKK pr. person inklusiv fly tur/retur, bus, hotel samt fodboldbilletter.

Tilmelding med nøjagtigt for- og efternavn (som i passet) samt pasnummer sker via email til fc@arsenal.dk. Der er få pladser til rådighed, så bindende tilmelding efter først-til-mølle princippet.

Indkøbskurv