TRANSFER-OPDATERING

I dag er der tre uger til transfervinduet lukker. Arsenal har ikke handlet meget de første uger, og kun den unge brasilianske angriber, Gabriel Martinelli, er hentet ind. Josh Kroenke, der er bestyrelsesmedlem og søn af ejeren, Stan Kroenke, har udtalt, at vi fans roligt kan være begejstrede ift. kommende spillerindkøb i denne sommer. Unai Emery udtalte desuden, at han regner med, at Arsenal vil hente en 3-4 spillere. Indtil videre mangler der dog handling bag ordene.

Hvem kan vi så forvente at se blive købt?

Det forlyder fra ret pålidelige kilder i Frankrig, at Arsenal har lavet en handel med St. Etienne om William Saliba. Den 18-årige forsvarsspiller bliver købt nu, men spiller i St. Etienne et år endnu, og kommer så til Arsenal næste sommer.

Der forhandles fortsat med Celtic om den 22-årige venstreback, Kieran Tierney. Det virker som en realistisk handel, og forhåbentlig lander den inden længe.

Dani Ceballos er et andet navn, der nævnes meget i disse dage. Han er en ung midtbanespiller, der gjorde det fremragende til det netop overståede U-21 EM for Spanien. Meldingerne går på en 1-årig lejeaftale fra Real Madrid, så det burde også være realistisk ift. de økonomiske rammer.

Desuden er der rygter om køb af Zaha fra Crystal Palace og/eller Malcom på leje fra Barcelona. Begge spillere, der vil kunne bidrage med noget fremadrettet i banen. Det virker urealistisk, at Arsenal skulle have penge nok til at købe Zaha, og historierne om Malcom har ikke meget fokus. Det virker dog til, at det er en prioritet at købe en wing.

Endelig er der også en lille smule vind i historien om, at Arsenal skulle være interesseret i at hente Dani Alves på en fri transfer. Alves og Emery arbejdede sammen i PSG, men det virker absolut som et transfer-mæssigt langskud.

Det store spørgsmål omkring midterforsvaret hænger stadig meget i luften, og det er måske det mest afgørende at få besvaret. Vi fans må bevæbne os med tålmodighed, og så ellers krydse fingre for, at der kommer til at ske noget snart. Her fra fanklubben vil vi sørge for at holde jer orienteret, når der sker noget mere konkret.

God sommer & COYG!

Indkøbskurv