TAG MED PÅ TUR MED ARSENAL DENMARK AWAY BOYS


Af Thomas Ballegaard

Vi elsker at tage på tur til Arsenal, og man bliver aldrig træt af London. Der sker altid noget i hovedstaden, som giver perfekt mulighed for at kombinere en Arsenal fodboldtur med lidt shopping, pubcrawling, museum og sightseeing.

Ikke desto mindre er det en helt andet oplevelse at følge Arsenal på udebane, hvor stemningen i Arsenals udebaneafsnit står i skarp kontrast til den lidt afdæmpede stemning, der til tider kan herske på Emirates Stadium.

Som dansk Arsenal fan er det ikke nemt at komme i nærheden af billetter til udebaneafsnittet til Arsenals udekampe, men nu har du chancen for at komme med Arsenal Denmark på tur. Fanklubben gennemfører nemlig to fede udebaneture for vore medlemmer i de kommende måneder – en engelsk Premier League lækkerbisken med udekamp mod Manchester City og en klassisk bustur til Belgien til Standard Liege Arsenal i Europe League.

Manchester City-Arsenal

Denne eksklusive udebanetur i sidste weekend af februar giver ikke blot mulighed for at se Arsenals besøg på Manchesters nye Stadium of Light.
Turen byder nemlig på endnu en kamp i Birmingham området, så der bliver masser af fodbold for pengene. Læs mere her…

Standard Liege-Arsenal

For en særdeles fordelagtig pris kan du komme med fanklubben til Europe League fodbold i Belgien, når Arsenal i den afsluttende gruppekamp mod Standard Liege den 12. december skal forsøge at sikre sig gruppens førsteplads.
Vi tager på bustur gennem Tyskland og Holland og holder en fest sammen med de øvrige tilrejsende Arsenal fans i Liege.
Læs mere om turen her…

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}