STEVE BOULDS AFLØSER ER FUNDET

Det bliver englænderen Kevin Betsy, som overtager Steve Boulds position som Arsenals U23-træner. Betsy bliver ledsaget af den tidligere Arsenal-spiller Ryan Garry.

Efter at have været associeret med Arsenal næsten uafbrudt siden 1988 har Steve Bould i løbet af sommeren måtte finde nye græsgange efter at være blevet fristillet fra sin rolle som U23-træner.

U23-holdet er en vigtig platform, særligt for spillere, der kæmper sig tilbage fra en skade og ikke mindst Arsenals største talenter, som står på springet til førsteholdsfodbold.

Det har derfor været vigtigt for Arsenals akademichef Per Mertesacker at finde den helt rigtige kandidat. Og det virker tyskeren nu til at have fundet.

Valget er faldet på den 43-årige englænder Kevin Betsy, som kommer til fra fem år som træner for forskellige engelske ungdomslandshold. Senest har Betsy været træner for Englands U18-hold og har tidligere trænet både U16 – og U17-landsholdet for England. I England-regi har Betsy arbejdet med spillere som Dortmunds Jude Bellingham, Manchester Uniteds Jadon Sancho og Arsenals egen Bukayo Saka.

På sidelinjen får Betsy følgeskab af Ryan Garry, der bliver forfremmet til asisstent for U23-holdet efter at have været U18-træner hos The Gunners. 37-årige Ryan Garry var selv akademi – og førsteholdsspiller for Arsenal i årene 1999-2007, men fik aldrig den spillerkarriere han selv eller Arsenal kunne have drømt om efter flere længerevarende skader. Som træner har Garry dog taget revanche og er blevet kaldt for en vigtig skikkelse i udviklingen af store Arsenal-talenter som Bukayo Saka og Emile Smith-Rowe.  

Indkøbskurv