OPTAKT: BRIGHTON-ARSENAL

Arsenal rejser den 26. december til Amex Stadium, hvor de står over for et Brighton hold ude af form.

I Storbritannien markerer 2. Juledag den traditionelle Boxing Day. På dagen er det tradition at tage til fodbold, og derfor spiller næsten alle engelske hold. Dette gælder også Arsenal, som rejser til Brighton.

Arsenal tager til Brighton med en 3-1 sejr over Burnley i sidste kamp, mens Brighton har tabt sine sidste tre kampe i ligaen. På trods af dette står Arsenal over for en stor prøve. Forsvaret er stærkt svækket, og tilsyneladende kommer der nye skader i forsvaret for hver kamp, der går. I kampen mod Burnley led Nacho Monreal endnu en skade. Dermed er midterforsvaret reduceret til Sokratis og Laurent Koscielny, som har haft en stille start efter sin tilbagevenden fra sin skade. Unai Emery udtalte dog på pressemødet efter kampen mod Burnley, at Mustafi er tæt på at være tilbage, mens den seneste opdatering fra den fysiske stab tyder på, at Monreal allerede kan være disponibel til kampen mod Brighton.

Pierre-Emerick Aubameyang vil til kampen håbe på at fortsætte sin scoringstime og beholde sin førsteplads på Premier Leagues topscorerliste, mens Alexandre Lacazette vil håbe på at finde sine målstøvler frem igen.

Sidste sæson led Arsenal et 2-1 nederlag på The Amex på mål af Lewis Dunk og Glenn Murray. Begge mål faldt i første halvleg, mens Pierre-Emerick Aubameyang reducerede kort før pausen.

Kampen spilles klokken 18:15 og vises på 6’eren.