OPTAKT: ARSENAL – TOTTENHAM

Så blev det tid til årets første North London Derby og hvilket et af slagsen. Begge hold har startet sæsonen ud i glimrende form og hvem der ligger øverst af de to hold bliver også afgjort på søndag.

Arsenal kommer fra en ubesejret november i alle turneringer for første gang siden 2005 og har ikke tabt en kamp siden ude mod Chelsea tilbage i august måned. Tottenham kommer fra en uge med to meget svære kampe hhv. Chelsea i Premier League og Inter i Champions League, der begge har kastet en sejr af sig. Derfor er det to meget formstærke hold, der mødes søndag.

En kamp, der også kommer til at byde på et match mellem Aubameyang og Kane. Statistikkerne for denne sæson giver Aubameyang et lille overtag, hvis man kigger på mål i åbent spil og mål pr. minut.

Aubameyang har dog stadig sit første mål mod Tottenham tilgode, hvorimod Harry Kane har scoret 6 mål i 6 kampe mod Arsenal. Det er en statistik, der helst skal bremses på søndag, hvor et rigtig godt spillende Arsenalhold har muligheden for at spille sig selv foran Tottenham og direkte op i top fire. Jeg har selv fornøjelsen af at overvære kampen, der bliver spillet på Emirates Stadium søndag klokken 15:05 dansk og kan følges direkte på tv3+ fra klokken 14:00.

 width=

 

Indkøbskurv