OPTAKT: ARSENAL – BOURNEMOUTH

Arsenal skal forsøge at få en god optakt til weekendens North London Derby, når de onsdag tager imod Bournemouth på Emirates Stadium i Premier League.

The Gunners tog søndag en komfortabel sejr, da de hjemme besejrede danskerklubben Southampton 2-0. Sejren bragte samtidig Arsenal ind i top fire, efter at Manchester United spillede uafgjort med Liverpool.

Onsdag får det rød/hvide London-hold endnu engang besøg fra den engelske sydkyst, når Eddie Howes Bournemouth-mandskab tager turen til London.

Spændende bliver det at se, om Unai Emery vælger at starte med både Alexandre Lacazette og Pierre-Emerick Aubameyang på toppen, eftersom spanieren kun valgte at starte med Lacazette mod Southampton.

Gæsterne fra Bournemouth har selv en skarp herre i front i form af norske Joshua King, som indtil videre har scoret otte mål og lavet tre assist i Premier League.

Derfor er det vigtigt, at keeper Bernd Leno endnu engang er oppe på dupperne, ligesom tyskeren var i søndags mod Southampton.

Clean sheetet fra Southampton-kampen var kun Arsenals femte i Premier League i denne sæson, hvilket til dels skyldes en stærkt spillende Leno, der kort før 1-0-målet reddede en stor Nathan Redmond-chance.

Kampen fløjtes i gang kl. 20.45 og bliver ikke vist på dansk tv.

Indkøbskurv