OFFICIEL UDTALELSE FRA ARSENAL DENMARK

Det er med dyb skuffelse og vemod, at vi har modtaget den nedslående nyhed om en tiltænkt etablering af en ny europæisk Super League fra flere europæiske topklubber, heriblandt Arsenal.

Arsenal Denmark – Danmarks officielle Arsenal fanklub med mere end 2.500 medlemmer og sæde i klubbens officielle fan forum – tager kraftigt afstand fra det nye initiativ, som vi finder uforeneligt med alt, hvad vi støtter og associerer os med.

I vores selvopfattelse hører Arsenal FC til i det europæiske selskab, men Arsenal Denmark ønsker kun, at vores klub deltager i europæisk fodbold som konsekvens af klubbens sportslige resultater, ikke på grund af magt og finansiel styrke.  

Arsenal Denmarks opbakning til Arsenal FC har sin rod og sit ophav i klubbens hæderfulde historie og stolte traditioner, og ingen kapitalistisk, udenlandsk ejerkreds vil få held til at underminere vores passion og kærlighed til klubben.

Det er Arsenal Denmarks forhåbning, at det nye Super League projekt ikke realiseres, men blot er et usmageligt forsøg fra tolv klubber på at tilrane sig en større økonomisk andel af de midler, som Champions League og Europe League genererer. Vi håber ikke, at der vil ske uoprettelig skade på Arsenal FC’s renommé og på den danske fanklubs ihærdige arbejde.

Indkøbskurv