NYT FRA FORENINGEN – ÆNDRINGER I ORGANISATIONEN

ARSENAL DENMARK  er en foreningen med mange medlemmer og mange aktiviteter. Det kræver en velsmurt maskine at holde fanklubben kørende, og derfor er der en stor og bred organisation til at styre løjerne.

Organisationen tæller allerede over 35 frivillige, som hver dag yder en passioneret og ulønnet indsats for at fastholde ARSENAL DENMARK som verdens bedste Arsenal fanklub.

Organisationen er en organisme i konstant udvikling, og der er sket et par ændringer i de sidste par uger. Ændringer, som vidner om fortsat udvikling og fortsat fokus på opretholdelse af et højt service- og aktivitetsniveau.

Læs med her…

Christian Stenrøjl udtræder af bestyrelsen

Med to små børn kan der være nok at se til, og når man så samtidig får tilbudt sit drømmejob, så kan der være behov for at tage sine tidligere prioriteter op til genovervejelse.

Dét er tilfældet for bestyrelsesmedlem Christian Horty Stenrøjl, som første gang blev valgt ind i ARSENAL DENMARKS bestyrelsen på generalforsamlingen i 2019.

I foråret fik Christian job som efterskolelærer på en musikefterskole, og fik dermed en unik mulighed for at kombinere sin passion for musik med sit ønske om at formidle og arbejde med unge mennesker. Dét betyder desværre, at Christian trækker sig fra fanklubbens bestyrelse med omgående virkning.

Vi siger mange tak for indsatsen til Christian og ønsker ham al held og lykke med de nye udfordringer. Vi vil dog fortsat kunne glæde os over Christians fine artikler i GunAction, så helt slut er det heldigvis ikke…

Ny tovholder på Gunners Ale og Arsenal Vin

Som følge af sin exit har Christian overdraget ansvaret for Gunners Ale og Arsenal Vin til Søren Knudsen, som er ny tovholder på området.

Søren varetager ansvar og overblik over fanklubbens salg af Gunners Ale og Arsenal Vin, og han kan kontaktes på gunnersale@arsenal.dk, hvis du skulle få brug for en kasse af de liflige dråber, som flittigt produceres af Midtfyns Bryghus på nu 13. år.

Søren Knudsen er hardcore gooner, bosiddende i Ballerup og selvstændig erhvervsdrivende. Han ejer og driver Madesa Consulting, som tilbyder rekruttering og ad hoc konsulentopgaver.

Nyt webmaster team på hjemmesiden

Tobias Rosenqvist og Martin Timm har sat sig sammen i et nyt og slagkraftigt team, der fremover får ansvaret for ARSENAL DENMARKS  hjemmeside www.arsenal.dk.

Selvom vi har en fin, omfangsrig og velfungerende hjemmeside i foreningen, så er der brug for konstant udvikling og opdatering, og den opgave tager Tobias og Martin sig af fra nu af.

Tobias vil hovedsageligt beskæftige sig med hjemmesidens visuelle udtryk samt sidens forskellige funktionaliteter, mens Martin tager sig af det operationelle områder samt opdateringer, tekstuelt indhold og tilhørende illustrationer.

Til dagligt er Tobias kommunikations- og marketingschef hos Curaeos, der er en international tandlægekæde, mens Martin er controller i et boligselskab. Han driver desuden et mindre webbureau. Martin var faktisk ophavsmand bag to af fanklubbens tidligere hjemmesider for mere end 10 år siden, så man kan sige, at han gør sig et vaskeægte comeback.

Nyt tiltag – Aktivitetsudvalg i ARSENAL DENMARK

Som noget helt nyt introducerer fanklubben nu er Aktivitetsudvalg. Aktivitetsudvalget er ikke en konsekvens af faldende energi niveau eller manglende ideer hos bestyrelsen, tværtimod. Den udspringer i stedet af et ønske om at få friske ideer udefra, få flere hænder til at løfte vores mange events og projekter  og samtidig få koblet flere unge frivillige på organisationen.

Louise Lorz Iversen, Patrick Simonsen, Thomas Nielsen og William Belli udgør et talentfuldt firmands orkester, der under ledelse af en gammel kending, Lasse Drews Mortensen, skal lægge tonen til en masse fede events i det danske Arsenal-land.

Gruppen holder sit stiftende møde på torsdag, og der er allerede luftet en masse spændende ideer, så forventningerne er høje.

Har du lyst til at deltage i aktivitetsudvalget, så henvend dig til formand Thomas Ballegaard.

Indkøbskurv