21. februar 2021

NYT FRA FANSHOPPEN

Julehandlen er for længst overstået, men de nye dragter fra Adidas fortsætter med at sælge. Arsenals relancering af Adidas blev en kæmpe succes i 2019, og populariteten er ikke blevet mindre i denne sæson, hvor de prisvindende Arsenal trøjer langes over disken i en fart, vi aldrig har oplevet før.

Man begynder dog at kunne ane en vis omstilling i ADIDAS… Hvor den ugentlige levering af bestilte spillertrøjer før jul var 100 % pålidelig, så er flere størrelse nu udsolgt, og ordrebekræftelser flyttes frem og tilbage. Det er selvfølgelig et udslag af, at 20/21 kollektionen snart udgår, og at man derfor tømmer lagrene rundt om i Europa. Vi gør hvad vi kan for at holde hylderne fyldte, men vent ikke for længe med dine indkøb, for pludseligt er det for sent.

Arsenal Denmarks fanshop har dog masser af andre ting på hylderne end blot spillertrøjerne.
Tjek sortimentet ud blandt træningstrøjer, jakker, hoodies, bukser, tasker, bøger og meget mere.

ARSENAL DENMARK er ikke drevet af profit. Vi vil gerne tjene penge, men de skal bruges på medlemmerne igen, og behøver derfor ikke præstere stort overskud på vores fanshop. Af samme grund bestræber vi os altid på at holde priserne i bund i Fanshoppen. Alligevel fejrer vi udgivelsen af dette første newsletter med et godt og eksklusivt tilbud til dig:

Hvis du indtaster rabatkoden 6B35637R i feltet ’Rabatkode’ på den næste ordre, så får du 10 % rabat.
Rabatten fratrækkes, når du går til Kassen.
Tilbuddet gælder kun indtil 3. marts 2021, så vent ikke for længe.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}