Nordic Event aflyses

Vi er desværre kommet i den situation, at Nordic Event er blevet aflyst.
Der er flere ting, der ikke er landet helt som vi gerne ville, og derfor har bestyrelsen besluttet at aflyse hele arrangementet.
Den væsentligste faktor er, at trænerfyringen i AGF har gjort situationen usikker omkring Jack Wilshere, som simpelthen ikke kender sin nærmeste fremtid lige nu.
I Arsenal Denmark sætter vi en ære i at levere kvalitet til vores medlemmer. Vi vil derfor ikke gennemføre et arrangement, der risikerer at blive under vanlig standard.
Vi sørger for, at alle jeres tilmeldinger annulleres og pengene returneres.
Til gengæld gør vi os umage for at komme stærkt igen, når vi senere på året holder generalforsamling.

Uddybende beskrivelse

Da bestyrelsen tog beslutningen om aflysning, var der 41 tilmeldinger fra Danmark. Derudover blot 12 fra hele Norden, hvoraf kun 6 var ‘almindelige’ medlemmer. Jack Wilshere var usikker, og Bendtner var ikke interesseret. Den engelske delegation var skrumpet fra 6 til én mand, da det endelig gjaldt. Vi kunne ikke retfærdiggøre en booking og en udgift til et helt idrætscenter på det grundlag. I Danmark havde vi meldt ud i GunAction, på podcast, på hjemmesiden, på Twitter og på et hav af Facebooksider. Vi kender ikke til, hvor meget det er blevet annonceret i de andre nordiske lande.

Denne aflysning er vi naturligvis ærgerlige over, og vi vil analysere på, hvordan vi kan undgå den slags fremover. Samtidig er vi også af den opfattelse, at vi skal turde prøve nye tiltag og initiativer, og dermed også risikere fejlskud. Ellers kommer vi simpelthen til at gå i stå.

Med venlig hilsen
bestyrelsen i Arsenal Denmark

Indkøbskurv