MEDLEMSFORDELE

Der findes 2 typer medlemskab af ARSENAL DENMARK: Et Almindeligt medlemskab og et Junior medlemskab.

Begge medlemskaber koster hvert kr. 300,- for en hel sæson og følger den engelske fodboldsæson (august – juli).

Du kan melde dig ind ved at klikke her. Der er flere fordele ved at benytte PBS, og bl.a. sparer du et betalingsgebyr på 50 kr. på dit årlige kontingent til foreningen, når du er tilmeldt PBS. Læs mere her.

Almindeligt medlemskab

Som Almindeligt medlem modtager du fanklubbens eget medlemsmagasin GunAction 5 gange om året.
Du kan læse mere om GunAction her.

Junior medlemskab

Som Junior medlem modtager du KUN GunAction 2, som udkommer før jul hvert år, men til gengæld modtager du minimum 2 gange i sæsonen en flot junior pakke med forskellige attraktive Arsenal goodies. Junior medlemskabet er primært rettet mod børn under 15 år.

Medlemsfordele i Arsenal Denmark

Uanset om du er almindeligt medlem eller junior medlem, så får du desuden en række medlemsfordele. Disse fordele er beskrevet nedenfor.

Medlemsfordele i Arsenal Denmark
Billetter Som medlem har du mulighed for at købe billetter til Arsenals hjemmekampe. Fanklubben råder over et begrænset antal billetter til alle Arsenals hjemmekampe og disse billetter er forbeholdt fanklubbens medlemmer.
Klubture Som medlem har du mulighed for at deltage i fanklubbens klubture til London. Hver sæson arrangeres der 3-4 ture til London i forbindelse med en af Arsenals hjemmekampe. Fanklubben sørger for alt det praktiske i forbindelse med rejserne, herunder flybillet, hotelophold og naturligvis fodboldbillet til kampen.
Busture Som medlem har du mulighed for at deltage på fanklubbens busture til udekampe i Europa. Hver sæson arrangerer fanklubben busture til et udvalg af Arsenals udekampe i de europæiske turneringer.
Hoteller Som medlem får du adgang til rabataftaler på hoteller i London. Fanklubben samarbejder med to hoteller i London, hvor medlemmerne kan overnatte til fordelagtige priser, når de er i London for at se Arsenal spille.
Merchandise Som medlem får du masser af gode tilbud på merchandise. Fanklubben har jævnligt gode tilbud på udvalgte produkter, såsom spilletrøjer, bøger, t-shirts og DVD´er.
Arsenal på TV Som medlem af fanklubben har du mulighed for at se kampe på TV i selskab med andre Arsenal-fans. Over det meste af landet samles Arsenal-fans på lokale pubber og barer for at se Arsenals kampe sammen.
Arrangementer Som medlem får du mulighed for at deltage i fanklubbens arrangementer. Fanklubben arrangerer hvert år sit eget indestævne, udelukkende med deltagelse af Arsenal-fans. Herudover arrangerer fanklubben et udendørsstævne mod andre fanklubber. Endelig får du mulighed for at deltage på fanklubbens generalforsamling, hvor du kan få indflydelse på fanklubbens drift og hvor du kan møde en masse af fanklubbens øvrige medlemmer.
Medlemskort Som medlem af fanklubben får du et personligt medlemskort. Medlemskortet giver adgang til en række rabataftaler hos fanklubbens samarbejdspartnere. Fanklubben har eksempelvis indgået rabataftaler med flere pubber og barer i det meste af landet, som giver rabat på øl og vand, når Arsenal vises på TV.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}