MARTINELLI: JEG VIL VÆRE EN ARSENAL-LEGENDE

Arsenals unge stjernefrø Gabriel Martinelli er glad for sin start i klubben og håber, at det kun er begyndelsen på en gloværdig karriere hos The Gunners. 

Det måske mindst prominente køb Arsenal foretog sig i løbet af sommerens transfervindue var unge Gabriel Martinelli, der kom til Nordlondon fra Ituano FC fra den fjerde bedste brasilianske række. 

Den 18-årige angriber har dog sidenhen taget klubben og fans med storm og har således scoret syv mål i sine første syv kampe. Udsigten til regelmæssig spilletid på Premier League-plan er dog stadig noget broget, hvilket dog den tålmodige Martinelli ikke ser nogen ulempe i:

“Jeg har brug for at være tålmodig eftersom jeg er ung. Træneren og hele holdet har givet mig en varm velkomst, og jeg prøver at tilkæmpe mig muligheder og gøre det bedste, jeg kan med dem.”, siger brasilianeren til ESPN Brazil.

Brasilianeren må i den grad siges til at have gjort mest mulig ud af de muligheder, han indtil videre har fået i EFL Cup´en og Europa League, hvor han har vist mange forskellige facetter af sit spil frem. 

Specielt har brasilianerens spilforståelse, ærgerrighed og evne til at være til stede i feltet været klare lyspunkter. Selv nyder Martinelli da også sin tilværelse som Arsenal-spiller, som er blevet hjulpet på vej af de mere erfarne medlemmer i Arsenal-truppen.

“De spansktalende i truppen hjælper mig, ligesom David Luiz også gør. Emi Martinez henter mig hver dag og kører mig til træningsanlægget. Han er en af mine gode venner.”

Martinelli er for tiden den mest scorende teenager set over alle de fem europæisk toprækker. Spillere som Jadon Sancho og Joao Felix er alle blevet overhalet af Arsenals brasilianske stjernefrø, der ikke er bange for at turde drømme om en stor karriere i den rødblusede Arsenal-trøje: “ Jeg vil skabe en karriere og forsøge at blive en legende”

Martinelli har senere i dag muligheden for at score sit første mål i Premier League, hvis han bliver skiftet ind fra bænken mod Wolverhampton lørdag eftermiddag.

Indkøbskurv