LEGENDS NIGHT I KØBENHAVN TIL AUGUST

I disse corona tider er det vigtigt at have noget at se frem til, og mens fodbolden ligger stendød i England og i resten af Europa, er der nyt undervejs til de fodboldhungrende Arsenal fans i Danmark.

Engelske Purple Sector Entertainments præsenterer i samarbejde med ARSENAL DENMARK de to Arsenal legender David Hillier og Kevin Campbell til en særlig LEGENDS NIGHT den 19. august på Pool Pub, Rentemestervej 67 i København NV.

Aftenen byder på en masse god underholdning og spændende historier fra de to Gunners legender, der fortæller fra deres tid med kanonen på brystet. Sammen har de både mesterskaber, FA Cup, Europa Cup og Liga Cup i pokalskabet, så der er nok at fortælle om.

Alle kan deltage, men er du medlem af ARSENAL DENMARK opgraderes du gratis til en VIP billet som giver adgang til en foto session med de to legender og deres guldmedaljer.

Tilmeld dig her.

Arrangementet har et begrænset deltagerantal og gennemføres kun, såfremt det kan tillades af de danske sundhedsmyndigheder, men billetsalget er startet, og afblæses arrangementet igen, refunderes alle billetudgifter.

 class=
Indkøbskurv