KØB ARSENALS NYE HJEMMETRØJE

På torsdag den 30. juli frigives den nye Arsenal hjemmetrøje fra ADIDAS, og du kan blive blandt de første til at bære trøjen med den stolte kanon.

Allerede nu kan du bestille trøjen i Arsenal Denmark’s webshop, og vi sørger naturligvis for at afsende trøjen, så du kan have den på lanceringsdagen. Dermed skulle beklædningen være på plads til Arsenals 21. FA Cup finale mod Chelsea næste weekend!

Og ikke nok med det….
Vi sælger som altid Arsenal trøjen til landets laveste pris!

Den nye Arsenal trøje er designet som en hyldest til vores gamle bastion, Highbury, hvis vi har høstet så mange triumfer. Highbury Stadium fra 1920’erne var bl.a. kendetegnet ved sin smukke arkitektoniske stil, og den markante art deco stil fra Highburys ikoniske East Stand tribune er inspirationen bag denne Arsenal-hjemmebanetrøje.

Trøjen har masser af rette linjer og vinkler og har masser af kant – nøjagtigt som det gamle stadion. De klassiske rød/hvide farver er bevaret, men den røde er lidt mørkere end tidligere for at bringe associationer tilbage til de tidlige Highbury år, hvor vi spillede i mørkerøde trøjer. De klassiske hvide ærmer er bevaret – ligesom den legendariske kanon på brystet. Et sandt hit!

Se mere her.

Indkøbskurv